Ziua denaștere 2 octombrie

2 octombrie – ziua acuităţii verbale

 Persoanele născute în această zi nu se ascund în spatele cuvintelor şi în general spun lucrurilor pe nume. De obicei, sunt foarte sinceri în legătură cu părerile pe care le au. Rareori vor lăsa urme de îndoială în ceea ce priveşte poziţia referitorare la un subiect anume. Nativii impresionează prin faptul că sunt destul de rezervaţi. Notabil este şi talentul de a face remarci concise, bine direcţionate şi spirituale. Sentimentele nativilor vor fi cunoscute întotdeauna de semenii lor. Nu va fi nevoie ca cei născuţi în această zi să aibă manifestări nervoase sau puternic emoţionale pentru a face cunoscut ceea ce simt.

Există riscul că remarcile nativilor să fie prea tăioase şi prea ascuţite. În mod frecvent, ei vor stârni opoziţia în rândul celor care nu îi cunosc. Dacă cineva va lua vorbele lor în sensul cel mai propriu şi personal, cu siguranţă se va simţi rănit. Deseori, cei născuţi în această zi nu conştientizează efectul devastator pe care îl au comentariile lor. Nu realizează faptul că unii oameni sunt mai sensibili şi mai repede afectaţi de ceea ce se spune. Uneori, ar putea să fie acuzaţi că sunt lipsiţi de milă atât în vorbe cât şi în fapte.

Nu poate fi negat faptul că sunt puternic atraşi de latura socială şi politică a vieţii. Vor arăta acest lucru atât prin felul de a gândi cât şi prin comportamentul pe care îl vor avea. Nativii sunt interesaţi de felul în care funcţionează societatea. Sunt adepţii cumoasterii, înţelegerii şi manipulării părerilor oamenilor. De obicei, reuşesc să facă o situaţie dificilă să funcţioneze în favoarea lor. De asemenea, vor reuşi să îi influenţeze şi pe cei care vor încerca să le pună piedici.

Persoanele născute pe data de 2 octombrie au o anumită graţie, subliniată de şarm şi de farmec, care îi va impresiona pe toţi cei din jur. Însă, nu trebuie confundaţi cu nişte indivizi excesiv de sensibili. Atunci când se vor pune probleme cruciale, nativii se vor dovedi foarte duri. Nu este indicat să îţi faci un duşman născut în această zi. Capacitatea lor de a ataca este remarcabilă, iar defensivă este una foarte activă. Uneori, cei născuţi în această zi ar putea avea chiar mari probleme din cauza agresivităţii. În unele situaţii vor fi excesiv de timizi, iar în altele prea hotărâţi. Un alt subiect la care ar trebui să se gândească nativii, mai ales când sunt tineri, este reprezentat de violenţă. Ei pot fi ori prea afectaţi de ea, ori predispuşi să o tolereze. Din acest punct de vedere ar trebui să încerce să nu mai fie atât de obsedaţi. Au nevoie să îşi cultive calmul şi echilibrul interior. Pentru aceşti nativi este foarte important felul în care îşi exprimă dezacordul, negativitatea, agresivitatea şi ambiţia. Ei ar trebui să facă acest lucru astfel încât să nu îi distrugă pe cei din jur şi fără a lăsa îndoieli în privița motivaţiei pe care o au.

Deseori, nativii acestei zile sunt surprinşi surâzând şi având o anume strălucire în ochi. Nu le place nimic mai mult decât să se simtă bine şi să îi facă şi pe alţii să se simtă în aceelasi fel. Înclinaţia celor născuţi în această zi spre umorul sec şi batjocoritor este evidentă. De cele mai multe ori, cei din jur sunt ţinta glumelor lor. Rareori vor face remarci amuzante despre ei înşişi. Într-adevăr, sunt destul de sensibili atunci când se fac glume pe seama lor. Din această cauză, se poate spune că au o atitudine dualistă faţă de umor.

Persoanele născute pe data de 2 octombrie sunt extrem de sensibile. De cele mai multe ori, această sensibilitate este mascată şi protejată de un exterior inabordabil sau uşor distras. Aceste două aspecte pot ascunde desul de bine adevărata lor natură. Nativii sunt adepţii unei atitudini distante sau agresive pentru a induce în eroare atenţia îndreptată spre personalitatea lor adevărată. Doar cei care sunt foarte apropiaţi de nativii acestei zile vor cunoaşte latura vulnerabilă şi emoţională a acestora.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua denaștere 2 octombrie”

  1. 2 octombrie- Multumesc , chiar m-am regasit ! Sunt anumite detalii pe care a trebuit să le ”recunosc” chiar dacă ele nu mă ”onorează”! Ce bine ar fi dacă părinții și-ar cunoaște copilul și ”numerologic”. Mult succes în tot ce faceți! Cu respect, M.M. Deceanu -Turda,jud. Cluj

    Răspunde

Lasă un comentariu