Contact

EDUARD AGACHI

Suntem noi cei care facem cu adevărat alegeri în viața noastră sau alegerile ne definesc pe noi?! Este omul în stare să se șlefuiască după bunul plac ori este produsul numeroaselor influențe din jurul său? În ce măsură sunt capabil să-mi iau viața în propriile mâini și să o conduc după bunul plac?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care mi-au marcat viața până în acest moment și care m-au făcut să-mi îndrept pașii spre un domeniu captivant cum este Numerologia. Am speranța că într-o zi voi descoperi adevărul pe care îl caut iar acest lucru mă va face să îmbrățișez cu și mai mult drag viața pe care mi-a fost dat să o trăiesc pe acest pământ.

Am avut parte de o pregătire tehnică de înaltă calitate, obținând o diplomă de inginer în navigație și echipamente de navigație precum și un grad de ofițer în marina militară. Această perioadă de pregătire intensă din punct de vedere profesional și personal m-a ajutat să-mi îmbunătățesc abilitățile analitice și decizionale astfel că am hotărât să pornesc pe cont propriu pe un drum extrem de provocator și inovator deopotrivă.

Cariera de numerolog a fost o alegere firească și care îmi oferă șansa importantă de a mă folosi de limbajul cifrelor, al semnelor și al simbolurilor pentru a exprima o realitate de o complexitate uneori copleșitoare. Profunzimea fenomenelor pe care le putem percepe în mod uzual devine infinit mai vastă și mai bogată odată ce este transpusă în cuvinte potrivite și corespunzătoare cu simplitatea sclipirii divine din noi.

Am pornit astfel într-o aventură captivantă și extrem de provocatoare, pe parcursul căreia îmi propun să inovez, să dezvolt și să promovez numeroase proiecte Numerologice și de Dezvoltare Personală benefice în toate domeniile vieții. Nu-mi rămâne decât să vă invit să luați parte la această aventură alături de mine și să fructificați fiecare rezultat.

Numerolog, inginer, autor, consilier de dezvoltare personală certificat de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei si CNFPA

Completați mesajul dumneavoastră mai jos și o colegă de-a noastră vă va contacta în scurt timp

Relații comenzi și livrare
Telefon:  0730 373 377
E-mail: vanzari@secretulnumerelor.ro

Suport aplicație numerologie
Telefon:  0730 353 355
E-mail: suport@secretulnumerelor.ro

Relații evenimente și cursuri
Telefon:  0730 353 355
E-mail: contact@secretulnumerelor.ro

DESPRE NOI

Eduard Agachi

Numerolog, autor al cărții Manual de Numerologie și a numeroase cursuri și seminarii de specialitate, creator al aplicației Secretul Numerelor

Suada Agachi

Specialist în tehnici de citire a chipului, autor al cărții Tehnici de Citire a Chipului, creator al proiectului Tainele Feminității

Lavinia Nagy

Assistant manager și consultant