Andreea țurlică

Descriere

Descriere

Bună, numele meu este Andreea Țurlică şi încă de mică am avut o afinitate pentru lumea misterelor, pentru profunzimea lucrurilor şi mai ales față de oameni. Am căutat să înţeleg omul dincolo de ce vrea el să arate prin cuvinte şi mai ales prin comportament. Intuitiv am simţit că fiecare individ în parte este mult mai mult decât arată şi că există o parte bună şi frumoasă pe care nu îşi dă voie sau nu poate să o scoată încă la suprafaţă. Din dorinţa de a mă înţelege mai bine atât pe mine cât  şi pe cei din jur am cercetat diverse domenii având la baza psihologia umană, emoţiile, cauzele spirituale ale bolilor, psihogenealogie, recall healing, citirea chipului şi a limbajului non verbal, tarot şi numerologie.

Ştiinţa care mi-a ajuns la suflet cel mai mult şi datorită căreia în primul rând eu ca om m-am redescoperit este Numerologia. Datorită Numerologiei pot spune că am început să fructific la un alt nivel talentele şi abilităţile mele, urmând cursurile de design interior care mi-au deschis noi orizonturi către lumea interioară dar și către un domeniu fascinant. De profesie sunt inginer şi ofiţer de punte în domeniul naval. De asemenea am o pregătire militară în marină română unde aş putea spune că am trăit cele mai frumoase, bogate şi profunde experienţe, însoţite de lecţii de viaţă şi prietenii de neuitat. De mic copil am simţit o dorinţă inexplicabilă de întrajutorare a semenilor pe care o păstrez până în ziua de azi. Pot spune că anterior numerologiei, profunzimea o regăseam adesea contemplând întinsul nemărginit al mărilor şi oceanelor pe care navigăm, în răsăritul soarelui, în apus şi nu în ultimul rând în întinsul cerului plin de stele.

Am fost plăcut impresionată să descopăr că şi domeniul Numerologiei mă poate purta pe culmi care până de curând erau imposibil de înţeles  pentru mine. În sfârșit m-am regăsit, m-am redescoperit, m-am dezvoltat şi am crescut enorm, aşa că am decis să merg mai departe pe acest drum. Am urmat cursurile numerologice ghidată fiind pas cu pas de Eduard Agachi care mi-a pus la dispoziţie întreagă sa cunoaştere.

Fiinţa umană este un templu fantastic cu atât de multe frumuseţi interioare şi daruri preţioase primite de la divinitate. Dacă şi tu îți cauți sensul în această lume eu sunt aici să te îndrum pe drumul devenirii tale.

Contact:

e-mail: andreeaturlica@yahoo.com

tel.: +40 747 914 565