Consiliere

Andreea Țurlică

Bună, numele meu este Andreea Țurlică şi încă de mică am avut o afinitate pentru lumea misterelor, pentru profunzimea lucrurilor şi mai ales față de oameni. Am căutat să înţeleg omul dincolo de ce vrea el să arate prin cuvinte şi mai ales prin comportament. Intuitiv am simţit că fiecare individ în parte este mult mai mult decât arată şi că există o parte bună şi frumoasă pe care nu îşi dă voie sau nu poate să o scoată încă la suprafaţă. Din dorinţa de a mă înţelege mai bine atât pe mine cât şi pe cei din jur am cercetat diverse domenii având la baza psihologia umană, emoţiile, cauzele spirituale ale bolilor, psihogenealogie, recall healing, citirea chipului şi a limbajului non verbal, tarot şi numerologie.

Ştiinţa care mi-a ajuns la suflet cel mai mult şi datorită căreia în primul rând eu ca om m-am redescoperit este Numerologia. Datorită Numerologiei pot spune că am început să fructific la un alt nivel talentele şi abilităţile mele, urmând cursurile de design interior care mi-au deschis noi orizonturi către lumea interioară dar și către un domeniu fascinant. De profesie sunt inginer şi ofiţer de punte în domeniul naval. De asemenea am o pregătire militară în marină română unde aş putea spune că am trăit cele mai frumoase, bogate şi profunde experienţe, însoţite de lecţii de viaţă şi prietenii de neuitat. De mic copil am simţit o dorinţă inexplicabilă de întrajutorare a semenilor pe care o păstrez până în ziua de azi. Pot spune că anterior numerologiei, profunzimea o regăseam adesea contemplând întinsul nemărginit al mărilor şi oceanelor pe care navigăm, în răsăritul soarelui, în apus şi nu în ultimul rând în întinsul cerului plin de stele.

Am fost plăcut impresionată să descopăr că şi domeniul Numerologiei mă poate purta pe culmi care până de curând erau imposibil de înţeles pentru mine. În sfârșit m-am regăsit, m-am redescoperit, m-am dezvoltat şi am crescut enorm, aşa că am decis să merg mai departe pe acest drum. Am urmat cursurile numerologice ghidată fiind pas cu pas de Eduard Agachi care mi-a pus la dispoziţie întreagă sa cunoaştere.

Fiinţa umană este un templu fantastic cu atât de multe frumuseţi interioare şi daruri preţioase primite de la divinitate. Dacă şi tu îți cauți sensul în această lume eu sunt aici să te îndrum pe drumul devenirii tale.

e-mail: andreea@secretulnumerelor.ro
tel.: +40 747 914 565

Oprea Elena

Bună, numele meu este Oprea Elena Cristina şi am început călătoria în lumea studiului umanist din inspiraţia şi dorinţa de a mă apropia cât mai mult de fiinţă umană şi de a-i descoperi nuanţele prin diferite modalităţi. Fomarea mea are la baza profilul lingvistic, specializată fiind pe secţia engleză, italiană şi franceză în cadrul Universităţii Ovidius din Constantă. Graţie pasiunii mele de traducător/interpret şi dorinţei de a dezvolta relaţii frumoase atât cu cei din jur cât şi cu persoane noi în parcursul meu, am considerat mereu studiul limbilor străine ca fiind unul din instrumentele şi mijloacele foarte eficiente în ceea ce priveşte uniunea şi comunicarea între oameni. Ulterior, pregătirea mea continuă cu proiectul I AM în Coaching şi PNL, realizat de către Institutul The Mind Of The Child, parcurs unic în felul său în Italia, care a adăugat noi cunoştinţe şi mi-a oferit posibilitatea dezvoltării unei alte experienţe inedite şi fascinante în activitatea profesională, în care spiritul empatic, relaţional puternic şi contactul cu publicul au reprezentat întotdeauna aspecte de o deosebită importanta.

Odată cu oportunitatea de a studia şi de a aprofunda Numerologia, această cunoaştere atât de complexă şi profundă, intenţia mea este de a îmbina toate aceste instrumente, de a o face cunoscută mai departe, punând la dispoziţie tuturor celor interesaţi cunoştinţele, abilităţile formative şi experienţa personală în acest sens.

e-mail: cristina@secretulnumerelor.ro
tel.: +39 346 965 4656

Larisa Bostan

Bună, sunt Larisa Bostan şi încă din adolescenţă am simţit o atracţie inexplicabilă pentru lumea misterelor, pentru această zonă a cunoaşterii şi a desăvârşirii fiinţei umane, fiind fascinată să descifrez ceea ce ascunde mintea umană şi ceea ce ne determină să avem anumite comportamente. Astfel, cu paşi mici m-am îndreptat spre ştiinţele care mi-ar putea răspunde la aceste întrebări cum ar fi psihologia și numerologia. Am descoperit în Numerologie un instrument extrem de util pentru a mă înţelege, a mă autocunoaşte, mult mai profund ca oricare altă formă de cunoaştere ceea ce a născut în mine dorinţa de a-i ajuta şi pe cei din jurul meu să-şi atingă potenţialul lor optim din punct de vedere spiritual, material şi social. Am la bază o pregătire juridică, fiind licenţiată în drept în cadrul Universităţii Dunărea de Jos, Galaţi şi deţin o diplomă de competenţă lingvistică franceză Delf B2. Pe parcursul acestor ani de studiu mi­­­­-am dezvoltat competenţe analitice profunde, intuitive, empatice, de cercetare, de ascultare reflexivă interacţionând cu oameni din medii diverse.

Doresc astfel să vă însoţesc în propriul proces de autocunoaştere, dezvoltare şi evoluţie personală prin aplicarea practică a teoriilor, cunoştinţelor şi experienţelor dobândite astfel încât să reuşiţi să atingeţi desăvârşirea personală şi profesională.

e-mail: larisa@secretulnumerelor.ro
tel.: +40 751 042 973

Suntem aici să-ți oferim consultanță gratuită de cea mai înaltă calitate. Alege din lista de mai jos domeniul care te interesează, scrie mesajul tău și una dintre colegele mele îți va oferi îndrumarea de care ai nevoie. Vei primi răspunsul personalizat împreună cu alte sfaturi și îndrumări de specialitate.

Numerograma Completă Personalizată

✍️ obține o clarificare în privința unui capitol din Numerograma ta

✍️ află cum poți face corelațiile corecte între Tabelele tale Numerologice

✍️ obține o îndrumare în ceea ce privește utilitatea Numerogramei Personalizate

✍️ află care sunt datele corecte pe care să le completezi atunci când comanzi Numerograma Completă Personalizată

✍️ alt subiect cu privire la Numerograma Completă

Numerograma Anuală Personalizată

✍️ obține o clarificare în privința unui capitol din Numerograma ta

✍️ află cum poți face corelațiile corecte între Calendarele din Numerograma ta

✍️ obține o îndrumare în ceea ce privește utilitatea Numerogramei Personalizate

✍️ află care sunt datele corecte pe care să le completezi atunci când comanzi Numerograma Anuală Personalizată

✍️ alt subiect cu privire la Numerograma Anuală

Schimbarea sau alegerea numelui/ prenumelui

✍️ află care dintre prenumele pe care le ai îți este favorabil

✍️ află dacă numele obținut după căsătorie este benefic

✍️ obține îndrumare în alegerea numelui potrivit pentru un nou născut sau pentru tine

✍️ alt subiect cu privire la Numerograma Numelui

Alegerea datei potrivite

✍️ pentru căsătorie

✍️ pentru înființarea unei firme

✍️ pentru începutul unei activități noi

Calcule Numerologice

✍️ obține o clarificare despre un Tabel Numerologic personal

✍️ află despre efectele Caselor din Tabelele Numerologice

✍️ alt subiect despre Calculele Numerologice personalizate

Cazuri particulare

✍️ te-ai născut în altă zi decât cea din certificatul de naștere

✍️ ai mai multe prenume și nu știi pe care să-l folosești

✍️ un număr sau o combinație de numere apar regulat în viața ta

✍️ alt subiect despre un caz pentru care nu găsești răspuns

Altă întrebare

✍️ scrie mesajul tău cât mai detaliat și explică cu ce te putem îndruma din punct de vedere numerologic