Cursuri online

Tainele Universului devin mai ușor de descifrat prin limbajul etern al cifrelor și omul se afișează precum o carte deschisă în fața celui care stăpânește Secretul Numerelor. Numerologia depășește frontierele logicii și ale raționamentelor filosofice, este mai presus de fantezie, de ficțiune sau de imaginație, inspiră și dă naștere unui limbaj simbolc.

Aplicația Secretul Numerelor permite efectuarea celor mai complexe calcule numerologice pornind de la data nașterii și numele persoanei supusă analizei. Tabelele Numerologice vă permit să vizualizați Tehnica de calcul, Semnificația caselor componente și, cel mai important, vă oferă Descrierea cifrelor din propria Numerogramă. Aveți posibilitatea să aflați semnificația Numelui, să calculați gradul de Compatibilitate dintre două persoane, să descifrați Ciclul Evolutiv personal, să accesați zilnic Numerograma Zilei, să comandați o Numerogramă Completă și să accesați numeroase alte informații despre toate elemente numerologice esențiale. Aplicația poate fi folosită împreună cu cartea Manual de Numerologie scrisă de numerologul Eduard Agachi.

Eduard Agachi

Autorul Eduard Agachi ne va dezvălui cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat pe parcursul scrierii acestei minunate cărți de peste 900 de pagini și ne va împărtăși primele sale impresii la finalul unei etape atât de importante în cariera sa.

Opera scrisă de Eduard Agachi este singurul manual de numerologie din România și probabil cea mai complexă și completă lucrare de profil scrisă în limba română.Manualul se dorește a fi o carte de referință în materie de Numerologie și cuprinde cele mai precise tehnici de calcul. Manualul de Numerologie este disponibil pentru comenzi online aici.

Vezi înregistrarea evenimentului de Lansare de Carte aici

Eduard Agachi