Cursuri online

Lansare de Carte – Manual de Numerologie – autor Eduard Agachi

Vă invităm să participați la un eveniment deosebit, desfășurat într-un cadru familiar, alături de oameni dragi sufletului, minții și care încântă privirea cu prezența lor!
Vă propunem să ne fiți alături la evenimentul de lansare a cărții cu titlul „MANUAL DE NUMEROLOGIE” scrisă de numerologul EDUARD AGACHI, în seara zilei de 15 octombrie 2020, începând cu ora 20:00

Ne dorim tare mult să vă știm pe toți în siguranță în condițiile actualei situații medicale dar mai mult de atât ne dorim să puteți participa într-un număr cât mai mare la acest eveniment unic! Am ales așadar să realizăm o întâlnire de suflet într-un cadru televizat și online, la care vă invităm pe toți să luați parte.

Autorul Eduard Agachi ne va dezvălui cele mai mari provocări pe care le-a întâmpinat pe parcursul scrierii acestei minunate cărți de peste 900 de pagini și ne va împărtăși primele sale impresii la finalul unei etape atât de importante în cariera sa.

Invitatul special din acea seară va fi nimeni alta decât Suada Agachi, probabil unul dintre cei mai buni fizionomiști din lume și o adevărată sursă de inspirație pentru milioane de urmăritori din țară și din străinătate.

Evenimentul va fi moderat cu aceeași pasiune molipsitoare și cu entuziasmul caracteristic de Codruța Belean, realizatoarea emisiunii Câte-n Lună și-n Stele de la TV Arad.

Pregătim așadat un moment unic și deosebit de intens pe care nimeni nu și-ar dori să-l rateze!

Opera scrisă de Eduard Agachi este singurul manual de numerologie din România și probabil cea mai complexă și completă lucrare de profil scrisă în limba română.Manualul se dorește a fi o carte de referință în materie de Numerologie și cuprinde cele mai precise tehnici de calcul.Manualul de Numerologie este disponibil pentru comenzi online aici

mai multe pe

www.SecretulNumerelor.ro

www.Suada.ro