Destinul 1

CIFRA DESTINULUI 1 – CONDUCĂTORUL

Persoanele caracterizate de cifra de destin 1 sunt prin urmare dornice să-și exprime calitățile de lideri și de conducători. Adesea ajung în poziții importante sau în funcții de decizie ceea ce le atestă superioritatea și claritatea gândirii. Le face plăcere să ofere sfaturi altora și să fie considerați o sursă de inspirație. Ei se hrănesc din gândul că pot fi utili altora și că cei din jur le urmează sfaturile sau comportamentul. Își dedică o mare parte din timp și din energie pentru a se menține într-o poziție de top și pentru a rămâne în atenția tuturor.

Oamenii cu cifra de destin 1 sunt mentali, radianți și plini de idei. Caracteristica lor dominantă este creativitatea. Nimic și nimeni nu exprimă o formă mai complexă a creativității decât însăși sursa întregii creații. Acest aspect nu asigură neapărat și o manifestare benefică a acestei trăsături. Este poate cea mai mare provocare din viața lor, aceea de a-și canaliza într-o formă cât mai eficientă capacitatea inovatoare.

Ei sunt primii care pășesc într-un mediu necunoscut, răspândind apoi lumina cunoașterii celor care îi urmează. O viață vitruoasă va produce efecte benefice și va reprezenta o sursă bogată de inspirație pentru ceilalți. La extrema opusă, persoana caracterizată de ignoranță, aroganță, falsitate și viclenie, va răspândi în jur semințele acelorași caracteristici negative care i-au transformat viața într-un coșmar.

înapoi