Destinul 2

CIFRA DESTINULUI 2 – COOPERANTUL

Persoanele aflate sub influența cifrei de destin 2 se află într-o permanentă căurare a unei modalități de a obține atât armonia interioară cât și compromisul optim în relație cu exteriorul. Un om care nu este împăcat cu sine și care nu și-a găsit echilibrul interior, nu va putea să facă pace cu ceea ce îl înconjoară. Cu toate că este simbolul contrariilor și al dualității, această valoare indică necesitatea refacerii echilibrului primordial prin alăturarea celor două principii creatoare opuse: masculin și feminin, pozitiv și negativ sau yin și yang.

Cifra de destin 2 aparține acelora care au în permanență în vedere natura duală a lucrurilor, a ființelor, a trăirilor, a evenimentelor și a altor elemente din jur. Se poate spune despre ei că văd lucrurile în deplinătatea existenței lor, pentru că observă în același timp atât jumătatea plină cât și jumătatea goală a paharului. Aceste persoane intuiesc atât potențialul creativ cât și pe cel distructiv din om, ceea ce le îngreunează capacitatea de a alege și de a acționa.

Din dorința de a fi aproape de cei dragi, persoanele guvernate de destinul 2 pot ajunge să renunțe la novoile proprii în favoarea satisfacerii nevoilor celorlalți. Nivelul lor de sprijin și dedicare poate fi foarte ridicat însă asta nu înseamnă că procedează corect de fiecare dată.

înapoi