Destinul 3

CIFRA DESTINULUI 3 – ANIMATORUL

Oamenii cu cifra de destin 3 au o personalitate înflăcărată, dau dovadă de multă vitalitate, sunt veseli și au o viziune optimistă asupra vieții. Sunt ambițioși, visători, dinamici și foarte expresivi. Poate cea mai mare încercare pentru ei este aceea de a-și controla foarte bine modul de exprimare și comportamentul pe care îl afișează înaintea tuturor. Au o responsabilitate importantă în acest sens însă tind să o neglijeze în cea mai mare parte a timpului. Dacă nu reușesc să-și controleze suficient de bine pornirile frenetice, ajung să se comporte cu superficialitate și dispreț față de tot ceea ce îi înconjoară.

Își dedică foarte mult din timp studiind  modalități de manipulare și control. Își doresc foarte mult să atragă atenția asupra lor, astfel încât să dețină controlul și să-i poată influența după bunul plac pe cei din jur. Paradoxal sau nu, ei sunt de fapt cel mai ușor de manipulat și au un nivel foarte ridicat de dependență. Puțini sunt aceia care mai sunt la fel de aserviți stărilor emoționale și trăirilor intense generate de oamenii din preajma lor.

Cea mai comună formă de exprimare pentru ei este comunicarea propriu zisă cu cei din preajma lor și de aceea cuvintele sunt foarte importante pentru ei. Sunt foarte atenți la nuanța expresiilor și la intenția cu care acestea sunt folosite. Știu cum să se folosească de puterea cuvântului dar în același timp se pot simți foarte răniți dacă cineva îi tratează cu agresivitate verbală.

înapoi