Destinul 4

CIFRA DESTINULUI 4 – CONSTRUCTORUL

Oamenii cu cifra de destin 4 sunt răbdători, discreți și discipinați. Probabil cea mai mare calitate a lor este disciplina, singurul aspect care îi ajută să prospere și să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Le face plăcere să lucreze mai mult pe cont propriu deoarece au un ritm personal și nu suportă să-și schimbe obiceiurile după nevoile sau mofturile altora.

Devin profesioniști desăvârșiți în meseria pe care și-o aleg și își perfecționează continuu rezultatele. Sunt foarte interesați să atingă idealul manifestării proprii și prin urmare își impun standarde foarte ridicate. Fie că este vorba de membrii familiei, de subordonați sau de superiori, de partenerul de viață sau de prietenii mai îndepărtați, în mod involuntar vor ajunge să-i sufoce pe toți aceștia cu pretențiile și cu viziunile lor.

Preferă sistemele bazate pe reguli și legi bine determinate, care ar fi bine să nu se schimbe niciodată. Ajung să se simtă pur și simplu în pericol în preajma persoanelor spontane și impulsive. Pentru ei libertatea înseamnă depășirea graduală a diferitelor niveluri de valori conceptuale însă rămân conștienți de faptul că fiecare astfel de treaptă aduce cu sine noi provocări și noi reguli la fel de exacte.

înapoi