Destinul 5

ClFRA DESTINULUI 5 – COMUNICATORUL

Oamenii cu cifra de destin 5 lasă impresia că nu sunt făcuți pentru a respecta regulile impuse de alții, însă exact de asta au cea mai mare nevoie în viața lor. În forma de manifestare negativă, dovedesc o puternică lipsă de disciplină și coerență. Au un comportament refractar și rebel iar acțiunile lor sunt adesea duse la extrem. Sunt impulsivi și dispuși să facă multe compromisuri.

Adesea oamenii confundă libertatea cu indulgența de a face tot ceea ce își doresc, însă dorințele ca sursă determinantă a deciziilor nu urmăresc întotdeauna să producă un efect benefic pentru toată lumea. Vom observa adesea cum cei din jurul nostru, mai ales cei guvernați de cifra de destin 5, reacționează violent în anumite situații cu o încărcătură emoțională puternică, justificându-și comportamentul prin nevoia de a avea libertate de exprimare și de decizie.

Sunt persoane carismatice și asta îi ajută foarte mult atunci când vor să-și impună punctul de vedere sau când încearcă să iasă în evidență cu ceva. Chiar și în afara carismei lor, efervescența de care dau dovadă îi face să fie foarte atractivi și veseli. În general nu se tem de multe lucruri și poate cea mai mare greutate pentru ei este să fie supuși ori consecvenți.

înapoi