Destinul 6

ClFRA DESTINULUI 6 – DASCĂLUL

Oamenii cu cifra de destin 6 afișează un calm ieșit din comun, seninătate și echilibru, ceea ce nu este obligatoriu să se petreacă și în interiorul lor, deoarece aceasta depinde de întreaga structură numerologică. Nevoia lor de control și stabilitate îi face însă foarte chibzuiți și centrați în propria realitate. Forma lor desăvârșită de manifestare este atunci când fac alegeri pe deplin asumate și în conformitate cu necesitățile lor reale din acel moment.

În forma benefică a manifestării lor, sunt capabili să depășească în mod real limitele autoimpuse sau condiționările care nu depind de alegerile personale. Capacitatea lor de a vedea o lume mai bună se poate concretiza în momentul în care încep să acționeze în mod real și să obțină rezultate palpabile. Desăvârșirea lor stă în alegerile pe care le fac și în modul în care le duc la îndeplinire.

Dau dovadă de caritate și sunt dispuși să facă multe sacrificii pentru cei din preajma lor. Plăcerea lor de a-i ajuta pe ceilalți este cu atât mai mare cu cât ideea de a se implica în rezolvarea problemelor altora îi ajută să rămână detașați și să găsească mai ușor soluțiile ideale. Când vine vorba de propria persoană, tensiunea mare pe care o resimt îi face să se precipite ori să se lase cuprinși de teamă și panică.

înapoi