Destinul 8

CIFRA DESTINULUI 8 – AMBIŢIOSUL

Oamenii cu cifra de destin 8 apreciază banii și pun mare preț pe resursele de orice fel. Oamenii, banii sau bunurile materiale, toate acestea pot fi privite ca simple resurse de către ei. Sunt buni gestionari și manageri. Cele mai potrivite funcții pentru ei sunt acelea de conducători, indiferent de nivelul la care se află sau de cantitatea resurselor pe care le gestionează. Chiar și în familie își vor asuma un rol de conducere, indiferent dacă sunt femei sau bărbați.

Dau dovadă de multă încredere în forțele proprii și nu se dau înapoi de la nimic. Decât să accepte că nu se pricep într-un domeniu, mai bine se străduiesc să se adapteze pe moment sau să găsească o serie de scuze. În ceea ce privește activitatea de conducere și de control, se descurcă cel mai bine indiferent de domeniul în care activează. Sunt făcuți pentru așa ceva și au de obicei rezultate foarte bune.

Este necesar ca poziția de superioritate să și-o câștige prin eforturi susținute și prin merit deplin. În astfel de condiții randamentul lor crește considerabil și se pot concentra în totalitate pe ceea ce au de făcut. Rezultatele lor vor fi din ce în ce mai bune, vor fi în stare să ajute sau să influențeze viețile a tot mai mulți oameni și la rândul lor se vor bucura de admirația și recunoștința acestora.

înapoi