Vibrația 11

RĂBDARE, DIPLOMAȚIE, IDEALISM, MENTALIST

Numărul 11

Numărul 11 este desăvârșirea echilibrului în ceea ce privește forțele binelui și ale răului. 11 este împletirea armonioasă a opozițiilor și reunirea lor în Unitatea primordială. Practic numărul 11 prin existența sa demontează conceptul pozitivismului. Am putea spune că gândirea pozitivă din prezent echivalează cu căderea din Rai pentru că și una și alta reprezintă deplasarea din centru către una din cele două extreme!

Gândrea eficientă este limpede și obiectivă, orice separatism nu reprezintă decât simbolul dezbinării și al dezechilibrului interior și exterior. Numărul 11 este cel care îmbrățișează atât divinul cât și diavolul din el! Este cel care își recunoaște fiecare colțișor al existenței sale și trăiește în perfectă armonie cu cele două forțe, pentru că doar așa le poate ține sub control.

Conflictul interior creat între ceea ce percep în mod real și nealterat simțurile și ceea ce interpretează mintea aflată sub influența neacceptării (influență specifică lui 2 sau 11) devine din ce în ce mai mare și permite dezvoltarea unei lumi imaginare, care, nu mai permite separarea dintre adevăr și ficțiune. Este de asemenea o caracteristică a numărului Maestru 11 care deține puterea de a crea astfel de iluzii în jurul său după bunul plac.

înapoi