Vibrația 2

CONSERVATOR, DIPLOMAT, LENT, SUFLETIST, FĂRĂ AMBIŢII

Cifra 2

Întreaga lume pe care o cunoaștem astăzi este duală și nimic în afară de Dumnezeu care este omnipotent, omniprezent și omniscient nu poate fi redus la singularitate. Doi prin urmare este valoarea care guvernează creația din interiorul său. Dacă unu este forța creatoare și activă, doi este forța receptoare și pasivă. Simbolul acumulării este reprezentat de valoarea 2 și corespunde cu principiul feminin.

2 simbolizează perfecțiunea lui unu reprezentat sub forma dualității. Energia lui doi dă naștere prin metamorfoză contrarului fiecărui element, însă misterul său va fi pe deplin înțeles doar atunci când contrarul se transformă în complementar.

Doi este valoarea afectivității și a emoțiilor. Planul secund al existenței este guvernat de planul astral și de lumea viselor, a iluziilor sau a imaginației. Profunzimea lui doi este spre interior, în adâncurile sale, acolo unde sunt potențate cele mai variate experiențe. Astfel, ajungem să facem cunoștință cu insațietatea lui doi. Devine acum limpede starea sa de dependență față de sursa care îi oferă un stimul sau o informație.

înapoi