Vibrația 22

CONSTRUCTOR, ROBUST, ÎNCREZĂTOR, CATEGORIC

Numărul 22

Centrul voinței numărului 22 este guvernat de dorința de a sluji celorlalți. Numărul Maestru 22 reprezintă un ideal de loialitate, demnitate, dăruire și curaj. Stabilitatea, organizarea și disciplina sunt reperele care delimitează foarte clar forma superlativă de manifestare a acestei vibrații. Supremația acestei valori este asociată cu controlul celor 4 elemente primordiale din care a fost creat Universul.

Un 22 autentic poate ridica imperii sau distruge lumea prin simpla manipulare a realității înconjurătoare. Se remarcă forța distructivă a numărului 22 cu atât mai mult cu cât 2+2 = 4 și 13 = 1+3 = 4, numere asociate cu sfârșitul, cu finalitatea și chiar cu moartea în numeroase culturi din lume.

Repetarea valorii 2 sugerează un nivel ridicat de vigoare și vitalitate, ceea ce se transformă într-o resursă energetică aproape inepuizabilă. Este în definitiv o valoare echilibrată dar care se apropie amenințător de mult de limita rigidizării complete. Se impune deci o armonizare între sistemul emoțional și cel psihic deoarece orice dezechilibru se poate răsfrânge rapid asupra tuturor aspectelor vieții.

înapoi