Vibrația 33

FASCINANT, ELEGANT, IDEALIST, VISĂTOR

Numărul 33

Înconjurat de o aură care reflectă claritate și puritate, numărul Maestru 33 reușește într-o manieră atractivă și entuziastă să pătrundă în esența lucrurilor din mediul înconjurător și să scoată la lumină din fiecare dintre acestea cele mai benefice trăsături interioare.

Valoarea 3 exprimă creativitatea însă nu se identifică cu aceasta. Ea reprezintă doar mediul care facilitează interacțiunea dintre principiul activ – masculin și cel pasiv – feminin. Măestria lui 33 constă în faptul că facilitează apariția frumosului în lume, fără însă a se identifica cu elementele care dau naștere experienței în sine și nici cu fenomenul propriu-zis. Este cu alte cuvinte un canal prin intermediul căruia se naște inspirația însă nici nu o determină și nici cu o condiționează.

Numărul 33 permite visarea dincolo de orizonturi și exprimă perfecțiunea materiei supusă limitărilor spațiale și temporale. Este un număr al extazului și al pasiunii. Trăirile pe care le poate induce sunt adesea imposibil de descris în cuvinte deoarece în definitiv experiența în sine este singura care contează.

înapoi