Vibrația 44

GALANT, IMPRESIONANT, ENERGIC, ATRĂGĂTOR

Numărul 44

Robustețea și magnetismul numărului Maestru 44 sunt imposibil de egalat și de multe ori chiar de imaginat. O tensiune aproape insuportabilă sudează legături impenetrabile între cele două vibrații componente – 4 și 4, ceea ce reprezintă garanția supremă a tenacității și profesionalismului. Nimic nu pare să fie mai simplu și mai complex în același timp decât numărul 44 în toată splendoarea sa.

Simplitatea rezidă din procesele clare și exacte iar complexitatea este ascunsă extrem de dibace de ochiul nepregătit al privitorului. Doar o minte adaptată la un stil de viață onest și complet străin de interesele perfide și artificiale ale lumii moderne în care trăim astăzi, se poate bucura pe deplin de potențialitatea reală a numărului 44.

Cu cât agitația interioară este mai mare cu atât aceasta va produce efecte mai puternice în exterior. În cazul numărului 44 însă, această presiune se transformă în cel mai aspru și totodată cel mai delicat maestru interior, capabil să transforme cărbunele în diamant. În timp ce majoritatea elementelor conexe vor ceda încă de la primele constrângeri timide, numărul 44 se va remarca prin solemnitatea și grandoarea cu care își păstrează același traseu inițial care mai devreme sau mai târziu îl va cunduce până deasupra tuturor. 

înapoi