Vibrația 9

ALTRUISM, AFACERI BUNE, ELEGANTE, DAR NEBĂNOASE

Cifra 9

Forma pozitivă a valorii 9 face ca barierele exterioare să se dizolve și să permită o libertate infinită. Forma negativă a manifestării sale transformă oportunitățile în piedici și își îngrădește prin propriile acțiuni orice șansă de a avansa. Nimic nu este cu neputință atunci când scopul este limpede, resursele sunt folosite eficient iar deciziile sunt luate cu înțelepciune.

Triumful în fața greutăților vieții este obținut de către omul virtuos. Biruința morții pe cruce este dovada supremă a evoluției spirituale. Răstignirea se poate petrece de mai multe ori în mod simbolic, reprezentând sacrificiul necesar pentru dobândirea unui statut superior sau a unei cunoașteri evoluate.

Cifra 9 simbolizează desăvârșirea creației prin asocierea cu cele nouă luni de sarcină ale femeii. Această perioadă corespune creării și dezvoltării fătului care la sfârșitul perioadei de graviditate se va naște, pătrunzând într-o lume complet nouă în care va fi nevoit să reia procesul de adaptare și dezvoltare. Acest șir infinit al ciclurilor de viață se desfășoară precum o spirală care avansează continuu.

înapoi