Home > Numerologie > Ziua de naştere : 1

Aptitudini pentru conducere şi predominanţa propriului eu. Acestor nativi nu le place să primească ordine şi preferă să lucreze pe cont propriu sau să adopte o direcţie de lucru originală, oricare ar fi aceasta. Au nevoie de singurătate. Hotăraţi, curajoşi şi siguri pe ei, acestor nativi le vine greu să îşi arate afeţiunea.

Sunteţi o persoană foarte independentă. Aceasta este cauza pentru care aveţi foarte multe de spus în activităţile de grup şi de multe ori sunteţi liderul.

Odată ce aveţi o idee în cap nimeni nu vă poate împiedica să o duceţi la îndeplinire şi nimic nu vă poate demotiva. În acest sens veţi acumula foarte multe dacă veţi avea capacitatea de a rezista tentaţiei de dominare. Puteţi să vă bazaţi pe propria judecata deoarece sunteţi sceptici faţă de toate lucrurile. Singura problemă apare atunci când sunteţi flataţi – ar putea să vă distrugă scutul dumneavoastră. În general ar trebui să fiţi sinceri cu dumneavoastră, cu ceea ce simţiţi şi să nu încercaţi să fiţi un războinic singuratic.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply