Home > Numerologie > Ziua de naştere : 11

Persoane inspirate, dar lipsite de simţ practic, nativii acestei zile sunt asemănători celor născuţi pe 2. Sunt cooperanţi, iar chestiunile de ordin financiar nu îi preocupă peste măsură. Sunt atraşi de muzică şi de ritm, dar ar trebui să-şi înfrâneze pomirile spre visare. Au aptitudini de conducător, dar este de preferat să aibă sprijinul unui partener putemic. 11 este o zi carismatică şi  mulţi artişti sunt născuţi la această dată.

Acest număr joacă un rol important în numerologie, deoarece împreună cu numărul 22 formează echipa numerelor “magice”. În general se poate spune că aţi acumulat destule informaţii pentru această perioadă a vieţii. Varietatea abilitaţilor de care dispuneţi vă poate face viaţa grea atunci când va trebui să alegeţi direcţia pe care trebuie să evoluaţi. Aveţi planuri măreţe şi preferaţi să aveţi de toate. Aţi fi mai fericiţi dacă nu aţi pierde timpul plângându-vă ci analizând sufletul dumneavoastră şi trecând peste temeri. Câteodată gândurile dumneavoastră sunt foarte încâlcite deşi soluţia vă este chiar la-ndemână. Nu mai complicaţi lucrurile şi acordaţi mai multă atenţie intuiţiei dumneavoastră decât să vă blazaţi şi să acceptaţi lucrurile aşa cum vin ele, crezând că acesta este destinul dumneavoastră. Totul se învârte în jurul individualităţii cu care aţi fost înzestraţi şi modul în care vă veţi găsi locul în societate.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply