Home > Numerologie > Ziua de naştere : 2
Cooperanţi şi şovăielnici, iubitori, sensibili şi înzestraţi cu intuiţie, aceşti nativi pot colabora cu cei de lângă ei, iar relaţiile de parteneriat şi munca în echipă le fac plăcere. Bunătatea este una dintre calităţile lor înnăscute, dar se descurajează prea uşor şi cad pradă deprimării.

În general sunteţi o persoană echilibrată, sensibilă însă la dispoziţia celorlalţi şi la atmosfera din jur.

Greşiţi atunci când puneţi prea tare la inima critică şi de multe ori vă judecaţi pe dumneavoastră prea aspru în comparaţie cu ceilalţi. Compania celorlalţi este foarte importantă pentru dumneavoastră, vă simţiţi foarte bine acolo unde este armonie. Este binecunoscută abilitatea dumneavoastră de a negocia aranjamente între oamenii implicaţi în conflicte, puteţi întotdeauna găsi cuvintele portivite în situaţiile critice. De asemenea puteţi fi muzicieni talentaţi şi vă puteţi găsi împlinirea ca artişti.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply