Home > Numerologie > Ziua de naştere : 4
Cei născuţi în această zi sunt persoane statornice, dar cu tendinţa de a cădea pradă rutinei. Firi practice şi muncitoare, pentru ei stabilitatea este vitală şi de aceea au nevoie să-şi construiască viaţa pe temelii trainice. Sunt prieteni loiali, răbdători şi cinstiţi. Întotdeauna adepţi ai tradiţionalismului, nu se simt în largul lor atunci când situaţia este pe cale să se schimbe. Această dată le e propice politicienilor şi doctorilor.

Uneori este bine să vă lăsaţi convinşi de cei din jur pentru a rămâne flexibili din punct de vedere intelectual şi pentru a nu rămâne blocaţi pe o idee. Este important să apreciaţi bunătatea oamenilor dacă nu doriţi ca aceştia să se îndepărteze de dumneavoastră. Ar trebui să încercaţi să fiţi mai diplomaţi, chiar dacă acest lucru se întâmplă arareori şi chiar dacă este sub demnitatea dumneavoastră.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply