Home > Numerologie > Ziua de naştere : 5
Aventuroşi şi delăsători, firi entuziaste şi nestatornice, nativii cifrei 5 sunt în permanenţă în căutarea „noului”, au idei progresiste şi emană o sexualitate inconştientă. Se simt mereu atraşi de călătorii şi de schimbare. 5 este o zi naştere surprinzător de favorabilă politicienilor.

Aveţi nevoie de libertatea proprie şi va place să faceţi lucrurile în felul dumneavoastră. Din punct de vedere profesional ar fi foarte bine dacă v-aţi deschide propria afacere deoarece aţi avea doar propriile reguli de urmat. Creativitatea şi forţa pentru o asemenea afacere nu reprezintă o problemă deoarece sunteţi foarte buni în a-i motiva pe ceilalţi.

Încercaţi orice atâta timp cât nu vă plictiseşte. Dacă viaţa dumeavoastră va deveni o rutină, veţi face tot ceea ce vă sta în putere pentru a schimba această situaţie. Oricând aveţi nevoie de idei noi, remediul preferat este o excursie într-un loc îndepărtat. În compania altor oameni vă treziţi la viaţă şi puteţi fi foarte încântători. Probabil că nu vă plângeţi nici de faptul că sexul opus nu va acorda destulă atenţie, dar trebuie să învăţaţi să deveniţi un partener de viaţă responsabil, care nu fuge la primele semne că libertatea i-ar fi îngrădita. Veţi găsi întotdeauna o cale să vă bucuraţi de viaţă. În acest sens puteţi fi doar invidiaţi.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply