Home > Numerologie > Ziua de naştere : 6

Nativii cifrei 6 sunt persoane responsabile şi veşnic neliniştite. Mulţi profesori sunt născuţi în această zi. Mereu preocupate de dreptate, prieteni de încredere, persoanele care au cifra zilei de naştere 6 sunt înzestrate cu creativitate şi simt nevoia unei vieţi trăite în armonie. îşi iubesc foarte mult familia şi îşi fac griji inutile pentru ea.

Sunteţi o persoană plăcută, iubita de cei din jur, de multe ori prea timidă pentru a le arăta celorlalţi cu adevărat ce puteţi face. Aveţi probabil o voce foarte plăcută, chiar dacă nu vă place să deschideţi gura ca să vă plângeţi.

Handicapul dumneavoastră cel mai mare pot fi inhibiţiile. Pentru a depăşi acest handicap aveţi nevoie de puţin ajutor din partea unei persoane în care aveţi încredere. Talentul dumneavoastră de a dărui celor din jur va face să vă sintiti foarte bine, mai ales atunci când puteţi fi de ajutor. Sunteţi ataşaţi de căminul dumneavoastră, deoarece aici găsiţi protecţie şi motivaţie. O profesie bună pentru dumneavoastră ar fi în domeniul medical.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply