Home > Numerologie > Ziua de naştere : 7
Individualişti, tăcuţi şi misterioşi, cei născuţi pe data de 7 au tendinţa să tergiverseze lucrurile. Simt nevoia de singurătate, pentru că acesta este felul lor de a-şi menţine echilibrul interior. Firi analitice şi înzestrate cu intuiţie, adeseori se pierd în gânduri şi se simt atraşi de supranatural şi de ocultism.

Poate sunteţi diferiţi de ceilalţi şi nu vedeţi nici un motiv de conformare la ordinele primite. Aveţi propriile cerinţe asupra propriei persoane şi nu vă interesează absolut deloc ceea ce cred ceilalţi despre dumneavoastră.

Veţi fi foarte fericiţi dacă vă veţi găsi locul în care să vă folosiţi de abilităţile dumneavoastră. Un serviciu tradiţional, cu un şef autoritar, nu vă va aduce niciodată fericirea. Nu sunteţi uşor de mulţumit şi tindeţi să analizaţi meticulos propriile realizări. Chiar şi pasiunile dumneavoastră sunt diferite de cele ale altor oameni. Sunteţi axaţi pe misticism, ezoterism sau domenii asemănătoare. Va atrage tot ceea ce este necunoscut şi misterios iar în decursul vieţii dumneavoastră vă veţi dezvolta foarte mult intuiţia. Poate vă va fi mai uşor în viaţă dacă vă veţi familiariza cu modul de gândire al altor oameni.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
Manual de Numerologie
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE

Leave a Reply