Home > Numerologie > Ziua de naştere : 9
Miloşi şi temperamentali, iubitori de oameni, cei născuţi în această zi au vederi largi. Sentimentali şi dramatici, creativi şi idealişti, cu scopuri bine determinate, nativilor zilei de 9 le lipseşte adeseori simţul practic.

Sunteţi o persoană sensibilă cu foarte multe calităţi. Predispoziţia dumneavoastră de a vedea numai lucrurile bune din ceilalţi oameni poate să conducă la situaţii în care se va profita de dumneavoastră.

Participaţi intens la trăirile şi gândurile altor oameni, în principal sunteţi o persoană care iubeşte oamenii şi căutaţi mai degrabă factorii unificatori şi nu diferenţele. Capacitatea dumneavoastră este aproape infinită dar ar fi de preferat să nu vă supraîncarcaţi – fiecare îşi atinge limitele odată. Faceţi parte dintre oamenii care spera să poată face lumea mai bună. Dacă vine un moment când veţi dori să vă destindeţi, faceţi o călătorie lungă. Familiarizarea cu alte culturi poate fi fascinantă şi poate avea un efect benefic asupra dumneavoastră. De asemenea, muzică sau alte activităţi artistice pot fi un mod foarte bun de relaxare.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply