Numerograma Anuală 2023: Resetare, Instabilitate, Șansă

Resetare, Instabilitate, Șansă

De parcă lumea nu s-a confruntat deja cu suficient de multe evenimente ieșite din comun, anul 2023 nu anunță nici pe departe momentul în care se va trage linie și se va pune capăt zarvei de care avem parte în ultimii 3 ani. Ba mai mult, se pare că perioada de instabilitate la nivel mondial va mai dura până spre debutul celui de-al 4-lea deceniu al noului mileniu în care ne aflăm.

Vibrațiile 2 și 3 aduc împreună energiile primordiale: cea masculină reprezentată de cifra 3 și cea feminină reprezentată de cifra 2. Este adevărat că Vibrația 1 este considerată a fi reperul dinamicii, superiorității și al acțiunii masculine însă în realitate 1 este esența a tot ceea ce este creat, inclusiv a energiei lui 2 (feminină) care se obține prin însumarea acestuia. 3 devine astfel corespondentul figurii paterne, al deciziilor ferme și al determinării. Împreună, cele două întregesc tabloul creației și al fecundității ceea ce ne pune la îndemână tot ceea ce este necesar pentru a crea din abundență și aproape fără limite.

Creativitatea, imaginația, fertilitatea, acumularea, belșugul, resursele, comunicarea, interacțiunea, asocierea, asimilarea și multe altele asemănătoare sunt instrumente pe care noul an ni le pune la îndemână cu generozitate și care trebuie tratate cu toată seriozitatea și asumarea. Asocierea dintre cele 2 energii este inseparabilă iar efectele interacțiunii dintre ele sunt continue și ireversibile. Precum scânteia care aprinde chibritul atunci când este tras peste banda cu fosfor de pe cutie, interacțiunea celor două vibrații este permanentă iar flacăra produsă trebuie controlată și canalizată cu atenție și cât mai convenabil posibil. Cu alte cuvinte, asta înseamnă că evenimentele se vor declanșa rapid și există posibilitatea ca lucrurile să se precipite chiar înainte să-ți dai seama de ce se întâmplă. Natura plăcută sau neplăcută a acestora depinde doar de alegerile pe care le faci și de modul în care acționezi. Inacțiunea sau indecizia într-un astfel de caz nu reprezintă altceva decât tot o acțiune însă aceasta te va face să pierzi controlul și depinzi de ceea ce își doresc alții.

2023 este un an al resetării generale. Numărul 23 este unul remarcabil și marchează începutul unui nou ciclu. Jocul de Tarot conține 22 de Arcane Majore în picturile cărora este reprezentată întreaga creație împreună cu toată dinamica, cu relațiile, cu posibilitățile și întreaga evoluție viitoare a lumii în care trăim. Alfabetul ebraic conține 22 de litere asociate cu numere de la 1 la 22 și care reprezintă o parte inseparabilă a sistemului filosofic Kabbala. Întrucât alfabetul ebraic are o rezonanță aparte, grație vechimii sale de aproape 3000 de ani, el este folosit adeseori în texte magice și grimoare, părând a fi o unealtă preferată pentru descifrarea cunoașterilor ocultate în timp.

Numărul 23 corespunde celei de-a 5-a Arcane Majore din Tarot. Așa cum este dezvăluit în minunatul Tarot Maktub, în cea de-a 5-a arcană (Arcană = taină) este reprezentat personajul Papa: o figură paternă fermă și autoritară, un bărbat în vârstă și cu o experiență vastă de viață care nu doar că slujește și protejează credința în folosul căreia și-a dedicat viața, ci o și propovăduiește adepților săi. Înțelepciunea sa este puternic simbolizată de tiara papală pe care o poartă – coroana triplă de pe capul său, simbolizând omogenizarea celor 3 planuri ale existenței: material (trupesc), uman (sufletesc) și ceresc (spiritual) sau instinctual, emoțional și rațional. Aceeași idee este simbolizată și întărită de sceptrul pe care îl ține în mână, cu cele 3 niveluri bine definite. Crucea de pe mâna sa stângă, strânsă puternic în jurul sceptrului, simbolizează sacrificiul și credința după care se ghidează în viață. Este o imagine a superiorității și a puterii de decizie. Poziția trupului, semnele pe care le face cu mâna dreaptă și mai ales faptul că dintre toate Arcanele majore din Tarot, Papa este cel mai masiv personaj, ocupând aproape tot tabloul, ne oferă indicii foarte prețioase. În primul rând ne dă de înțeles că el este cel care trebuie ascultat și urmat. În al doilea rând se folosește de poziția sa autoritară pentru a trasa niște reguli foarte clare, pentru a instrui sau pentru a media conflicte. Privirea sa este orientată către dreapta tabloului ceea ce reprezintă timpul viitor și asta înseamnă că știe unde dorește să ajungă ori să-i îndrume pe cei care îl urmează.

Toate acestea ne pot duce cu gândul la reguli noi, la o ideologie care are scopul să schimbe mentalități, să reorienteze direcția în care ne îndreptăm la nivel mondial și chiar la o voce autoritară din domeniul religios care va avea ceva important de spus. Vibrația anului 2023 este 7 (2+0+2+3 = 7) ceea ce duce cu gândul la aceeași sferă mentală, ideologică și credincioasă. 7 este o cifră spirituală, rațională și cu un puternic impact asupra mentalului. Luând în calcul și faptul că 23 este practic începutul unui nou ciclu de 22, iar 2+3 = 5 (o altă energie a schimbării aproape instantanee), anul 2023 se anunță o adevărată revoluție informațională, o resetare la nivel de ideologii și idei sau chiar stabilirea unui nou set de reguli și măsuri care vor trebui respectate în următorii ani. Adăugând aici și evenimentele din trecutul apropiat, este evident faptul că poziția Papei din Arcana a 5-a din Maktub Tarot este vânată de mai multe părți implicate deja într-un conflict puternic. Nici după 2023 nu va rămâne o singură voce autoritară care să dețină adevărul suprem sau care să fie urmată necondiționat de toată lumea. Asta este cert. Se vor naște însă mai multe voci/ personaje sau avataruri care vor începe să adune din ce în ce mai mulți adepți și care vor încerca să preia controlul de acum înainte.

Considerând doar elementele expuse până aici, identificăm cu ușurință posibile conflicte ideologice, contradicții și certuri în forma negativă de manifestare a acestor energii dar și o perioadă de maximă genialitate! Abundența informațională, avalanșa de idei și deschiderea către orizontul absolut al cunoașterii este poate la cele mai înalte niveluri din câte am trăit până acum. 7 este o energie a Aerului și susține pe deplin formula: Sky is the limit (cerul este limita). Ne putem aștepta la revoluții tehnologice, la descoperiri inimaginabile care să transforme lumea și realitatea pe care o cunoaștem azi, într-o măsură de nedescris, ori vom avea parte de inițiative extrem de controversate prin ambiția și curajul lor. În mod evident fiecare astfel de sclipire ideologică va marca diferite niveluri sociale și ierarhice ale lumii pentru că așa cum cei mai renumiți savanți vor aduce la lumină tehnologii ultra performante, chiar și la nivel individual vom avea parte de mici sclipiri de geniu care ne vor ajuta să luăm decizii inspirate și inovative.

Să nu uităm în tot acest context de interacțiunea continuă dintre 2 și 3 care nu face altceva decât să dea naștere și să pună în practică până și cele mai simple idei. Asta duce mai departe la dezvoltarea unui mediu instabil și incert, mai ales pentru că vibrația 7 de sine stătător are această trăsătură care o face mistică, filosofică și chiar religioasă. Este ca atunci când vrei să faci de toate însă nu ai timp absolut deloc iar ideile nu încetează să ți se învârtă în cap. Indiferent cum am considera energiile care guvernează acest an, ideea existenței efemere și a variabilității continue este prezentă în fiecare detaliu, eliminând orice urmă de predictibilitate și consecvență. Cu alte cuvinte, lipsește elementul Pământ care să ofere o bază solidă pe care să fie clădite proiectele, intențiile sau inovațiile din acest timp. Elementul Pământ este simbolizat de vibrațiile 4 și 8, care lipsesc complet din tabelul numerologic anului 2023. Avem însă energia Apei prin prezența lui 2, energia Aerului din 3 (23) și 7 (2+0+2+3) și pe cea a Focului din vibrația 5 (2+3). O avalanșă de emoții amestecată cu o cascadă de gânduri și cu un vulcan de pasiune dar care nu găsesc nicăieri un spațiu stabil pe care să se manifeste într-o formă disciplinată și ușor de controlat.

Repere Numerologice pentru 2023

Acestea de mai sus sunt principalele motive ale instabilității anunțate pentru anul 2023 iar implicațiile mă aștept să fie vizibile pe absolut toate planurile, cu efecte puternice asupra bunăstării fiecăruia dintre noi. Luând în calcul aceste detalii pe care nu le putem modifica oricât de mult ne-am dori, ne îndreptăm atenția mai departe spre instrumentele numite prudență (energia pozitivă a elementului Apă), inteligență (energia pozitivă a elementului Aer) și entuziasm (energia pozitivă a elementului Foc) astfel încât să ne folosim totuși de ceea ce ne oferă anul 2023 din abundență, pentru a obține rezultate favorabile. Energia Pământului constă în resursele pe care le avem la dispoziție iar asta putem descoperi la nivel individual foarte ușor din Tabelul Numerologic Personal (casa a 7-a = Casa Resurselor). Un om de succes este acela care reușește în orice condiții să se folosească de resursele pe care le are la îndemână și de ceea ce i se oferă într-un context dat, pentru a întoarce totul în favoarea sa. Nu întâmplător Casa a 7-a este cea a Resurselor personale pentru că aceasta are legătură cu talentele înnăscute și darurile pe care fiecare dintre noi le-am primit la naștere. Ele nu se epuizează niciodată și nici nu dispar. Tot ce avem de făcut este să le identificăm corect și să le folosim ca atare. Aplicația Secretul Numerelor te ajută să le descoperi mai ușor și îți oferă o interpretare detaliată a acestora (detalii aici) însă cea mai detaliată descriere rămâne cu siguranță Numerograma Completă Personalizată în paginile căreia vei găsi totul despre tine.

Revenind la lipsa de predictibilitate din anul 2023, aceasta va avea efecte puternice asupra celor care se lasă prea ușor influențați de toată această furtună informațională din jurul lor. Vibrația 7 aduce aminte despre capacitatea de a aplica raționamente complexe și de a înțelege lumea înconjurătoare. Vibrația 3 este despre experimentare, despre percepția evenimentelor din jur și despre a lua act de interacțiunea cu mediul. 7 însă este o vibrație mult superioară și face referire la facultățile elevate ale omului precum și la capacitatea acestuia de a pătrunde dincolo de aparențe. Cel mai probabil în toată această agitație descrisă anterior, mulți vor încerca să profite de neatenția, credulitatea sau naivitatea celorlalți. Pe de o parte energia lui 7 deschide apetitul pentru cunoaștere, informare și acumulare de noutăți, dar pe de altă parte dă naștere unui spațiu în care se vor manifesta atât efectele pozitive cât și cele negative ale situației. Pe lângă vorbele frumoase de susținere, de încurajare sau inovațiile de care putem avea parte fiecare dintre noi, bârfa, defăimarea și mai ales informațiile false (fake news-ul) vor fi la fel de virulente. Anul 2023 se anunță un apogeu al clișeelor și al informațiilor vehiculate cu o rapiditate extraordinară. Misiunea fiecăruia, pe lângă cea personală din anul 2023 (pe care o voi detalia puțin mai jos și pe care o poți regăsi și aici) constă în faptul de a-și rafina simțurile și mai ales gândirea, de a-și păstra mintea limpede și de a judeca cât mai corect ceea ce se întâmplă în jurul său. Reține faptul că în numerograma anului 2023 există atât premisele care declanșează toate aceste provocări la nivel personal și colectiv dar în egală măsură există și instrumentele necesare pentru a ieși victorios din orice situație.

Așa cum detaliam în cartea Manual de Numerologie: 7 este simbolul spiritualizării și al materiei înduhovnicite. Valoarea șapte este cea care inspiră pentru prima oară posibilitatea transfigurării sau a divinizării materiei. Șansa ca materia creată să-și depășească condiția limitativă și iluzorie devine posibilă și odată cu aceasta iau naștere ritualuri și ceremoniale închinate stăpânirii din planurile superioare. Dacă valoarea șase era simbolul materialității și al creației finite, numărul șapte este esența spiritualității și a abstracționismului. Șapte poate fi atribuit scânteii divine care animă materia. Este elementul de mister care transcende realitatea tangibilă și care transformă trupul de lut într-un templu al Duhului Sfânt.

Noțiunea de instabilitate este așadar sugerată încă din 2022 când elementul Apă a controlat în cea mai mare parte desfășurarea acțiunilor și când simbolurile balanței (2) și al echilibrului (6) au guvernat fiecare decizie importantă. Rezultatele sunt evidente pentru toată lumea. De înțeles este că prezența acestor vibrații – 2 și 6 – mai degrabă produce nevoia de echilibru decât o impune de la sine. Cu alte cuvinte, anul 2022 a scos în evidență tensiuni mai vechi sau a dat naștere altora noi cu scopul de a atinge la un moment dat punctul de echilibru atât de necesar. În tot acest proces este însă nevoie de o balansare continuă, de experimentare și de curajul de a vindeca. Așadar anul 2022 a produs ori un șoc și o scindare puternică, ori a sudat prietenii indestructibile și de durată. Anul 2023 aduce o vibrație suplimentară asupra acestuia și vrea să ducă totul mai aproape de perfecțiune și de ideal ceea ce va face ca acolo unde lucrurile nu sunt bine echilibrate deja, acestea să devină și mai instabile, iar pe cei care sunt la locul lor și care trăiesc într-o comuniune sănătoasă îi va inspira să evolueze la un nou nivel superior. Cert este că avem de-a face cu un an dinamic și activ. Atât vibrația 5 (2+3) cât și vibrația 7 (2+0+2+3) pun accentul pe individualitate, pe originalitate și pe capacitatea de creație.

Analiza separată a Anului calendaristic se suprapune cu Casa Mentalității din Tabelul Numerologic Personal. Faptul că aparține în totalitate planului material face din Casa Mentalității un element primordial în viața omului și care necesită în același timp o întreținere permanentă de-a lungul vieții. Aspectul activ al său implică ideea că această casă poate fi valorificată și îmbunătățită prin experimentare. Spre deosebire de casele pasive, casa mentalității este într-o permanentă dinamică astfel că efectele sale sunt vizibile atât în exteriorul omului cât și în interiorul său. Rolul celei de-a 3-a case este acela de a gestiona imaginile, percepțiile, senzațiile, sunetele și orice alt stimul pe care organismul îl captează din mediul înconjurător. Aici sunt prelucrate informațiile pe care omul le percepe conștient sau inconștient. Casa a 3-a arată modul în care omul percepe realitatea înconjurătoare prin prisma personalității și a idealurilor proprii. Aceasta răspunde de ambițiile omului, de caracterul său, de nivelul său de sociabilitate, de calitățile personale și de capacitatea sa de dezvoltare.

Valoarea 7 din Casa Mentalității (2+0+2+3) reflectă un caracter enigmatic și contemplativ. Sunt favorizate studiile aprofundate, contemplația, meditația și toate activitățile care sunt îndreptate spre propria ființă, mai ales cele educative. Cifra 7 pune accentul pe sfera mentală și cu atât mai mult cu cât discutăm despre Casa Mentalității aceasta reflectă importanța deosebită pe care o are acuitatea raționamentului propriu în acest an. Tendința dominantă va fi aceea de retragere și chiar pustnicie. Suntem la începutul unui nou ciclu important și extrem de îndelungat motiv pentru care se recomandă cu tărie un comportament prudent și meditativ. Este crucial să-ți stabilești foarte clar obiectivele pentru anii următori și să te concentrezi cu atenție asupra planurilor tale. Este momentul să te gândești foarte bine ce vrei să faci cu viața ta, unde îți dorești să ajungi și cum ți-ar plăcea să-ți petreci următoarele două decenii. Poți la fel de bine să te rezumi la o perioadă mult mai scurtă însă ar fi păcat să nu profiți de fiecare avantaj al anului în curs. Fie că ai sau nu o imagine clară a ceea ce vrei să faci, reține următorul fapt extrem de important: modul în care îți vei organiza viața în anul 2023 va influența ireversibil parcursul tău în următorii ani. Vorbim aici despre un debut, despre acea resetare descrisă mai devreme și despre niște baze pe care îți vei așeza viitorul. Conștient sau nu, fiecare alegere și fiecare gest al tău vor contribui la construcția unui sistem propriu care îți va servi drept ghidaj în viitor. Cu cât îți ordonezi viața mai armonios, cu atât vei beneficia mai mult de roadele dorite.

Un alt aspect crucial de înțeles este acela că fiecare persoană se află pe parcursul anului 2023 într-o perioadă unică și personală a ciclului evolutiv propriu. Asta înseamnă că dincolo de vibrația anului 2023 care este 7, fiecare dintre noi este influențat puternic de Anul Personal pe care îl tranzitează și de Subciclul personal care se poate schimba de mai multe ori pe parcursul anului personal. Spre deosebire însă de anul calendaristic 2023, Anul Personal durează de la propria zi de naștere și până la următoarea. Pentru un calcul exact și interpretări precise, recomand folosirea aplicației Secretul Numerelor. Aceasta îți indică atât graficul anilor personali cât și al subciclurilor personale astfel încât să fii mereu la curent cu situația evoluției tale. Acești parametri pot fi considerați precum un buletin meteo personal. Sunt influențe energetice pe care fiecare individ le trăiește diferit și pentru perioade personalizate de timp și acestea este bine să fie luate în calcul atunci când sunt efectuate analize mai restrânse a unei situații din timpul anului 2023. Dincolo de aceste influențe, Vibrația fiecărei Zile are o influență absolut diferită asupra fiecărui om iar calculul său se face de asemenea după formule personalizate pe ziua de naștere a fiecăruia. În mod evident așa ceva este de o complexitate ridicată și ar fi imposibil să explic totul aici însă am realizat în aplicația Secretul Numerelor o rubrică numită Vibrația Zilei în care poți citi zilnic starea evolutivă personală în funcție de 4 parametri: Carieră, Finanțe, Sănătate și Relații. Toate acestea vor fi disponibile gratuit în următorul pachet de actualizări ale aplicației, puțin înainte de Crăciun.

O scurtă descriere a misiunii personale pentru anul 2023 în funcție de Anul Personal pe care îl tranzitezi, voi face în continuare, cu singura mențiune că anul personal nu corespunde cu anul calendaristic! Anul personal începe odată cu ziua ta de naștere deci în momentul de față te afli într-un an personal diferit de cel pe care îl vei începe la următoarea ta aniversare. Pentru un calcul corect îți recomand să folosești aplicația Secretul Numerelor de aici. Dacă nu te-ai născut pe 1 ianuarie, atunci în 2023 vei tranzita cu siguranță 2 vibrații diferite ale anilor personali.

Ciclul Evolutiv Personal

Previziuni personale pentru 2023

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 1, atunci este momentul să faci o schimbare majoră în viața ta. Se impune mai ales o schimbare de mentalitate sau poate de credințe. Anul 1 înseamnă că începi și un Ciclu de 9 ani nou, o nouă etapă foarte importantă pentru tine și pentru viitorul tău iar acest lucru trebuie marcat cum se cuvine. Îndreaptă-ți pașii spre ceva care să pe provoace foarte mult chiar dacă este un domeniu total atipic sau absolut nou pentru tine. Nu lăsa pe nimeni să-ți stea în cale și nici să-ți spună ce să faci. Ai în tine toate resursele necesare și cel mai probabil chiar și ideile schimbării care e pe cale să se întâmple.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 2, este momentul să te relaxezi și să pleci într-o vacanță prelungită. Este o perioadă propice detașării, odihnei și acumulării. Detașare de rutină, odihnă binemeritată și acumulare de cunoștințe și chiar prieteni. Relațiile ar trebui să fie bine aspectate pentru tine cu condiția să nu-ți ascunzi intențiile în fața celorlalți. Doar ce ai încheiat anul personal 1 și acum este momentul să te apleci cu mai multă atenție asupra noutăților din jurul tău. Fă un pas în spate, privește imaginea în ansamblul ei și identifică cele mai utile resurse de care dispui. Nu este cazul să acționezi decisiv încă.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 3, aș spune că norocul este în sfârșit de partea ta. Ce ai tu de făcut este să începi să ieși mai mult din casă, să socializezi și să petreci timpul chiar și cu oamenii pe care nu-i cunoști. Este multă efervescență în viața ta în tot acest timp și asta poate duce la niște alegeri excelente pe care să le faci. Cu cât te implici mai mult în viața socială, cu atât vei cunoaște mai multe despre tendințele lumii în care trăiești. Toate acestea poate că nu au încă un sens pentru tine însă nici nu știi când și cum te vor ajuta de mult. Exprimă-te liber și înveselește-i pe ceilalți cu optimismul tău.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 4, îți recomand să-ți îndrepți atenția spre studiu, spre cercetare sau chiar spre dezvoltare personală. Dacă îți dorești să dobândești o cunoaștere elevată, să înveți o limbă străină sau te gândești la un proiect nou în viața ta, acum este momentul ideal să-ți pui în valoare calitățile. Totul pare că se desfășoară în favoarea ta cu condiția să-ți dai silința și interesul la fiecare pas. Ai răbdare în ceea ce faci și avansează cu încredere. Cuvintele de ordine pentru tine ar trebui să fie profesionalism și dedicare. Lucrurile pe care le vei învăța îți vor fi de mare ajutor pentru o bună perioadă de timp.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 5, călătoriile, aventura, interacțiunea cu oamenii și distracția ar trebui să fie la ordinea zilei pentru tine în tot acest interval. Anul personal 5 este de departe cel mai intens și mai dinamic dintre toți anii și în funcție de Subciclurile pe care le tranzitezi acesta va lua o amploare tot mai mare sau din contră se va domoli puțin. Nu sunt multe motive de îngrijorare pentru tine însă în combinație cu Anul 2023 există riscul să te izolezi puțin de cei apropiați sau chiar să-ți dorești să te rupi de ei o perioadă. Nu este greșit să faci asta însă cel puțin anunță-i și pe ei din timp despre nevoile tale.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 6, atunci îți recomand mai multă prudență în alegerile pe care le faci. Riscul de precipitare este foarte mare pentru că Anul personal 6 alături de anul 2023 dau naștere unui sentiment puternic de neliniște și stârnesc nevoia de a atinge excelența. Asta poate produce neplăcere, frustrare și dezamăgire pentru că principiul idealului către care tinzi tocmai asta sugerează, că niciodată nu este destul. Orice s-ar întâmpla, nu te arunca cu capul înainte însă atunci când te apuci de ceva, dă-ți toată silința să faci lucrurile cât se poate de bine. Nu te îndepărta de cei dragi.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 7, dacă ai putea să-ți iei vacanță în tot acest timp, e posibil să fie cea mai bună decizie pentru tine. Știu că este mai dificil să te retragi pentru mai multe luni de zile însă dacă acest lucru nu este posibil, cel puțin ai grijă la reacțiile pe care le ai. Încearcă mai mult să observi ceea ce se întâmplă în jurul tău fără să te implici atât de puternic emoțional. Sunt șanse mari să ai impresia că nimic nu este cum ar trebui și că toți sunt împotriva ta însă lucrurile nu sunt deloc așa. Ai doar nevoie să te relaxezi și să faci un pas în spate. Vei avea foarte multe lucruri frumoase de învățat în acest an.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 8, poate că ar fi cazul să-ți asumi mai multe riscuri. Cu cât acorzi mai multă atenție sarcinilor pe care le ai de îndeplinit, cu atât rezultatele tale ar trebui să fie mai bune. În altă perioadă lucrurile s-ar fi desfășurat mai anevoios însă acum o forță suplimentară este de partea ta. Păstrează relațiile bune cu toți cei din jur, evită răzbunarea și mai ales respectă-i pe cei care te ajută. Dacă ai în plan să avansezi, acum este momentul să încerci. Nu sta foarte mult pe gânduri pentru că vibrația 7 din 2023 nu-ți va oferi un plan concret. Bazează-te pe instinct și acționează atunci când simți că este momentul.

Dacă în anul 2023 tranzitezi Anul Personal 9, nu-ți recomand să te angajezi în proiecte de amploare, cel puțin nu pe cont propriu. Dacă îți este suficient să te implici în sarcini temporare, ar fi o alegere excelentă pentru tine. La început totul va părea agitat și ceva mai confuz însă spre finalul perioadei îți recomand să te relaxezi cât poți de mult. Anul 9 vine cu multe amintiri și o retrospectivă detaliată. Dacă ți-au rămas ceva datorii din trecut, acum este momentul să închei toate socotelile. Multe dintre ele e posibil să te uimească foarte mult însă scopul este acela de a le depăși cu succes și de a merge mai departe fără regrete.

Anul personal poate să fie la rândul lui împărțit în maxim 10 Subcicluri sau poate fi tranzitat de un singur astfel de subciclu. Cert este faptul că într-o analiză numerologică personală există mult mai mulți parametri pe care trebuie să-i iei în considerare în același timp și care își manifestă influența asupra tuturor aspectelor vieții tale. Numerograma Anuală Personalizată este o lucrare care conține peste de 70 de pagini și în rândurile căreia vei găsi câte un calendar cu evenimentele importante din viața ta pentru 10 parametri diferiți: carieră, sănătate, relații, finanțe, creativitate, reușite, încercări, mental și comunicare. Numerograma Anuală Personalizată poate fi obținută de aici.

Numerograma Completă Personalizată

Descoperim astfel complexitatea infinită a influențelor care se manifestă peste tot în jurul nostru și în timp înțelegem și modul în care acestea au efect asupra vieții pe care o trăim.

Am spus despre 2023 și că este un an al șanselor și al oportunităților. Probabil ați înțeles deja de la începutul articolului, atunci când am descris caracterul puternic creativ și abundent al alăturării celor două vibrații: 2 și 3, faptul că vor da naștere la nenumărate evenimente și întâmplări. Diferența aici o va face capacitatea fiecăruia de a profita de resursele puse în joc în acest an. Fluiditatea și dinamica continuă a energiilor permit întâmplări nelimitate și în ciuda faptului că predictibilitatea și stabilitatea aproape că lipsesc, există totuși mijloace prin care acestea să fie substituite.

Am explicat mai devreme despre inteligență, prudență și entuziasm că pot fi declanșatorii a ceva grandios în 2023 însă alături de acestea este nevoie și de o implicare extrem de serioasă, alături de o minte sclipitoare și alte reguli precum:

Este absolut necesar să înveți să faci diferența dintre informațiile de bună calitate și gunoaiele informaționale care sunt în mod evident în număr covârșitor mai mare și mai ușor răspândite.

Alege cu atenție oamenii alături de care îți petreci timpul și pe care îi crezi atunci când te îndrumă sau te sfătuiesc.

Verifică informațiile în mai multe surse și nu te grăbi în a trage concluzii.

Dacă nu ești în poziția să iei decizii pentru ceilalți, cântărește cu atenție ceea ce spui.

Reține faptul că o persoană bine informată este infinit mai bine pregătită decât una ignorantă. Efortul de a ști ce se întâmplă în jurul tău te poate scuti de multe costuri și suferințe.

Investește în tine, în educația ta și în propria dezvoltare. Ține cont de toate planurile vieții tale și nu permite un dezechilibru în ceea ce faci.

Bazează-te pe propriile forțe și resurse atunci când începi o activitate. Un plan bun de la început te va scăpa de costuri nedorite. Nu grăbi lucrurile însă dacă totul se mișcă mai rapid decât ai fi crezut, nu te opune din principiu.

Păstrează-ți mintea deschisă și orizontul cât mai larg. Trăim într-o era a informației iar în 2023 aceasta este cu atât mai valoroasă.

Ferește-te de habotnici și de extremiști. Sunt cei mai periculoși oameni în astfel de momente pentru că nu au nimic de oferit însă nici nu mai au ceva de pierdut.

Formează-ți propriile opinii și păreri pertinente și argumentate despre ceea ce se întâmplă în jur.

Ai grijă la teoriile conspirațiilor lansate de fel și fel de minți rătăcite. De cele mai multe ori acestea nu sunt decât strigătul de ajutor al neputincioșilor și o scuză de ultim moment a celor care nu au reușit să facă nimic cu viața lor.

Reacțiunea este alegerea celui care se lasă dominat pe când acțiunea aparține celui puternic și care își susține propriile argumente.

Contribuie cu tot ce poți mai bine la dezvoltarea armonioasă a mediului în care trăiești.

Oferă ajutorul celor care ți-l solicită și cel mai important: susține-i pe cei care pornesc pe un drum dificil. Ei sunt cei capabili să schimbe lumea.

Demonstrează mai mult de ce ești în stare și lasă-i pe ceilalți să te admire pentru rezultatele pe care le obții.

Curiozități despre Numărul 23

 • Cifrele adunate ale datei la care se scufunda Titanicul dau rezultatul 23: 4.15.1912 = 4+1+5+1+9+1+2=23.
 • Suma cifrelor din data la care au fost lovite turnurile gemene din SUA, 9.11.2001, are ca rezultat numărul 23.
 • Înclinarea axei planetei noastre este de 23 grade. Mai precis este 23.5, dar destul de aproape de 23.
 • Fiecare om primeşte 23 de cromozomi de la fiecare părinte.
 • Zona 51 din SUA a fost numită la început Zona 23 (Area 23).
 • Shakespeare s-a născut pe 23 aprilie 1564 şi a murit pe 23 aprilie 1616. Prima sa opera publicată a fost pe 23 mai 1623.
 • Un an pe Pământ are exact 364.2421 zile care însumat da 23.
 • Toate celebrităţile care s-au născut pe data de 23 sau în anul ’23 dintr-un secol, au murit din cauza unei supradoze de droguri, abuz de ţigări sau consum de alcool.
 • În Biblie, numerele care se repetă cel mai des sunt 4, 7 şi 12 care însumate fac 23.
 • Căpitanul unei nave maritime, pe nume Clark, nu a avut niciun fel de problema în 23 de ani de activitate. La o zi după sărbătorirea a 23 de ani de navigaţie, vasul său s-a scufundat, ucigând 23 de persoane. În aceeaşi zi, un zbor de la Miami la New York cu numele „Flight ST 23” s-a prăbuşit, iar numele pilotului era Clark.
 • Bugs Bunny spune următoarea sintagma:” frick-a-frack-a-fire-crack-er”. Aceasta are 23 de litere şi nu apare decât o singură dată în episodul 23 al seriei animate cu celebrul personaj.
 • John Dillinger a jefuit 26 de bănci, dar a reuşit să fugă cu banii doar din 23, în cazul celorlalte trei a lăsat banii la intrare, din diverse motive.
 • Două treimi (23) din îngerii Raiului au rămas fideli Domnului, în timp ce o treime l-au urmat pe Lucifer.
 • Teroristul care a intrat cu primul avion într-unul dintre turnurile gemene a stat pe scaunul cu numărul 23 înainte de a deturna avionul.
 • În filmul Die Hard 3, trenul deraiază la staţia cu numărul 23.
 • Mâna omului are 23 de articulaţii.
 • Alfabetul latin original are 23 de litere.
 • Suma primelor 23 de numere prime este 874, suma divizibilă cu 23 – proprietate foarte rar întâlnită în algebra.
 • Sângelui îi ia 23 de secunde pentru a circula prin tot corpul.
 • Atât în vechea Sumerie, cât şi în Egipt, noul an începe pe 23 iulie.
 • Homo sapiens are 46 de cromozomi de la părinţi: 23 de la mama şi 23 de la tata.
 • Coranul a dezvăluit 23 de ani din viaţa lui Mohamed.
 • Adresa francmasonilor din  Stafford (Anglia) este 23 Jaol Road. În New York este pe strada 23.
 • Prima aterizare Apollo pe Lună a avut loc la 23,63 grade est. A doua la 23,42 grade vest.
 • 2:3=0.666
 • În codul telegrafic, 23 înseamnă “întrerupe legătura”.

Despre persoanele născute pe data de 23

Sunt probabil cei mai expresivi și mai dinamici oameni. Cei născuți în ziua de 23 văd viața precum un carusel care nu se oprește niciodată. Din acest motiv, sunt în permanență dispuși să interacționeze cu cei din jurul lor, să intervină în orice discuție care nu le este pe plac ori să facă ceva pentru a schimba starea de spirit proprie și a celor apropiați atunci când atmosfera devine prea sumbră. Sunt oameni generatori de varietate și care nu acceptă să trăiască într-o lume monotonă și rigidă. Evită ritualurile și rutina ori le transformă ori de cât ori au ocazia. Nu este foarte clară motivația care îi determină să apeleze la un astfel de comportament însă dacă și-ar asuma deciziile și comportamentul poate că ar fi capabili să ofere ei înșiși o explicație la acest subiect. Sunt din acest punct de vedere foarte instabili și vulnerabili însă își ascund toate slăbiciunile în spatele multor cuvinte și a unui comportament nonconformist.

Simt nevoia să atragă atenția asupra lor și a tot ceea ce săvârșesc. Au nevoie de confirmarea celor din jur și de aprecierea acestora pentru a putea merge mai departe în viață. În caz contrar se vor vedea nevoiți să insiste asupra aceluiași subiect, să exagereze prin comportamentul sau exprimarea lor și să facă tot ce la mai stă în putință pentru ca ceilalți să nu-și piardă interesul asupra lor. Din păcate un astfel de comportament nu face decât să le amplifice dependența față de considerația celorlalți și astfel să-și piardă în timp personalitatea. Cel mai probabil nu vor recunoaște niciodată acest comportament care are motivații foarte subtile. Par oameni extrem de sociabili și sunt dintre cei mai carismatici însă, în același timp, sunt dintre cei mai temători în privința interacțiunii cu ceilalți. Nu știu căm să gestioneze eșecurile pentru că nu vor să creadă despre ei că pot greși dar și pentru că nu și le recunosc la momentul potrivit.

Descarcă aplicația Secretul Numerelor
Descarcă pe Android
Descarcă pe iOS
Deschide pe Windows
Distribuie pe:

16 comentarii la „Numerograma Anuală 2023: Resetare, Instabilitate, Șansă”

 1. Am descoperit întâmplător, sau nu 😉 numerologia, într un moment al vieții când nu ma mai regăseam în nimic din ceea ce facem, când vin peste tine lucruri, intamplari ciudate și întrebări de genul, ce caut aici, cine sunt, care-i scopul meu pe pământ, de ce am venit, care-i lecția ce trebuie sa o învăț…Și mi se pare fascinanta , câte poți afla și câte informații ce se leagă..
  Data mea de naștere îmi genereaza intrebari de ce? Ce anume s a creat atunci , de ce, ce a directionat/creat acest aspect ,adică sunt născută în 30.12.75 dar în acte functionarul a dorit sa ma treacă pe 1.1.76.

  Răspunde
  • Bună, de regulă se folosește data din acte însă pentru a identifica cu exactitate, cea mai indicată este o discuție cu un numerolog.
   Puteți face asta din meniul Consulta un Numerolog din aplicație sau de pe site

   Răspunde
 2. Multumesc mult din tot sufletul 😍,Va doresc sarbatori fericite 😍 sunteti favoriti mei din totdeauna, 😘cu respect si cu mult drag 😍Madalina Magdalena Iliescu

  Răspunde
 3. 23.12.1980.
  99,99% este exact cum ai spus.
  Sunt curioasa anul 2023 dacă va fii mai bun . Mulțumesc pentru acesta aplicatie minunata. Va iubesc!

  Răspunde
 4. 04.01.1971.
  Am avut un ciclu de 9 ani cu multe greutati si probleme,sper sa iese soarele si pentru mine.
  Daca doriti sa imi spuneti mai multe despre mine ?
  Multumesc frumos.
  Un an nou cu sanatate,liniste si bucuri.

  Răspunde

Lasă un comentariu