Numerograma Anlui 2024

ANUL 2024

Numerologia oferă într-adevăr posibilitatea efectuării unor calcule previzionare în scopul de a determina evoluția evenimentelor viitoare. Nevoia de a cunoaște viitorul este caracteristică omului din toate timpurile însă aceasta dezvăluie natura slabă a sa. Vulnerabilitatea și frica de necunoscut îl determină pe om să-și îndrepte atenția către numeroase forme de descifrare a viitorului astfel încât să trăiască o viață predictibilă și cu evenimente cât mai puțin ieșite din comun. Cu cât lucrurile devin mai monotone și mai previzibile, cu atât mai lipsită de vitalitate este existența cuiva.

Să nu confundăm totuși omul dornic să muncească și să evolueze cu cel preocupat mai degrabă de faptul de a nu pierde controlul asupra propriei vieți. Cel care și-a organizat din timp activitățile și care își gestionează resursele și energia corespunzător cu scopul propus dă dovadă de spontaneitate, creativitate și un nivel ridicat de energie.

Viața are propriul ritm al evoluției pe care îl observăm oriunde în jurul nostru. De la durata de viață a unui val care se formează și se sparge la mal, la existența de câteva zile a unor insecte, la ciclul de viață a unui pom fructifer, la durata de viață a unei persoane sau chiar a unei planete din Sistemul solar, totul în jurul nostru se desfășoară ciclic și periodic sub guvernarea unor forțe pe care nu le percepem dar care acționează constant.

Fiecare etapă dar și viața întreagă pot fi împărțite în numeroase etape mai mici, egale ca și durată de manifestare și caracterizate de evenimente precise. Să ne gândim de exemplu la anotimpuri care au întotdeauna aceleași trăsături. Vara este mereu călduroasă și propice pentru anumite activități. Natura are un comportament aparte în acest anotimp și în nici o împrejurare nu ne putem imagina că poate fi altfel. Știm deja la ce să ne așteptăm în perioada verii și cum să ne organizăm viața astfel încât rezultatele noastre să corespundă cu ceea ce ne dorim. Dacă cineva visează să se dea cu sania în timpul verii, cu siguranță nu va avea pretenția să o facă la malul mării unde are parte de caniculă. Vreau să scot în evidență câteva trăsături ușor de înțeles ale unor perioade de timp ce reprezintă etape ale diferitelor convenții care influențează viața omului. Ziua și noaptea de pildă au de asemenea trăsături bine definite. Noaptea este folosită pentru odihnă și somn iar ziua pentru activitățile curente. Vorbim aici despre forma optimă de organizare din care omul obține cele mai multe avantaje. Este adevărat că oricine poate munci noaptea și dormi ziua însă randamentul va fi mult mai slab iar pe termen lung efectele vor fi tot mai pronunțate.

Ce vreau să scot în evidență sunt aceste etape importante dintr-un proces. Urmărind natura pe parcursul unui an, vedem cum primăvara se desfășoară anumite procese, vara altele, toamna este din nou caracterizată de o evoluție specifică iar iarna de cele mai multe ori pune capăt evoluției din anul respectiv, pregătind totul pentru o nouă viață începând cu primăvara viitoare. Nu vom vedea florile specifice primăverii să apară toamna, fructele să se coacă iarna sau frunzele să cadă la început de vară. Exceptând condițiile extreme care nu reprezintă o regulă, totul se desfășoară ‘natural’ așa cum este firesc să fie.

Numerologia nu face decât să ne amintească acest lucru și să ne ofere prin calcule personalizate o idee despre propriul parcurs, la fel de natural, prin această lume.

Începutul de an poate să însemne un moment încărcat cu mai multă euforie. De regulă, orice început amplifică în om speranța și senzația unei șanse noi. Acesta își propune planuri îndrăznețe și privește diferit spre viitor decât o face de obicei. Este un moment aproape magic, încărcat cu o energie diferită de cea a altor zile din calendar. În plan economic se întâmplă foarte multe schimbări la început de an. Poate fi vorba de economiile unei familii, de finanțele unei întreprinderi sau de economia unei țări. Pe plan politic se reorganizează obiectivele și se trasează direcții ferme de urmat. La nivel de serviciu, atât pe plan personal, muncitorul își face o imagine de ansamblu a activității personale cât și la nivel macro, managerul se preocupă mai serios de viitorul companiei de care este responsabil. Senzația este aceea că am ajuns pe un vârf de deal de unde se vede mai bine drumul înainte și ne permite să ne organizăm mai bine coborârea. Pretențiile sunt mai mari din toate direcțiile și intensitatea emoțiilor trăite îi motivează pe cei mai mulți.

Toate acestea nu fac decât să mute atenția individului undeva în exteriorul său, tot mai departe de propria persoană. Este un efect de turmă la susținerea căruia participă cei mai mulți. Cu cât atenția unei persoane stă mai mult timp concentrată în afara propriei ființe, cu atât energia sa este irosită mai ușor. Omul obișnuit face acest lucru în mare parte a existenței sale însă cu atât mai mult se dedică acestei practici costisitoare în momente de acest fel.

Sărbătorile și momentele importante de peste an, considerate în toate culturile din lume, au scopul de a-l face pe om conștient de un simbol anume, de o trăire pe care să și-o însușească mai atent sau de un moment sacru ce îi poate oferi șansa unei schimbări. Tradiția și semnificația ritualurilor sunt tot mai puțin înțelese în zilele noastre motiv pentru care omul rătăcește mai mult prin viață.

Anul calendaristic și începutul lui nu sunt decât convenții sociale care marchează sfârșitul și începutul unei perioade de timp. Este bine să ne raportăm la ele în adevăratul sens și atât cât ne sunt de folos pentru organizarea corectă a timpului dar este mult mai util să nu uităm valoarea simbolică pe care o are fiecare etapă. Anul calendaristic începe în mod convențional la 1 ianuarie pentru cea mai mare parte din populația lumii. Analiza numerologică astfel realizată are o influență mondială, la scară globală, ceea ce puțini sunt obișnuiți să înțeleagă în adevăratul sens al cuvântului. Este ca și cum am studia influența verii asupra întregii suprafețe a globului pământesc asupra căreia se manifestă în același timp. Ar fi absurd să spunem că vara din 2023 a fost secetoasă doar pentru că în Dobrogea nu a plouat, că a fost caniculară pentru că au ars păduri în Grecia sau că a adus inundații masive pentru că în lunca Rin-ului s-au revărsat apele de mai multe ori. Anotimpul vara din 2023 s-a manifestat la nivelul întregii planete. O analiză corectă presupune efectuarea unor statistici generale și doar concluziile acestora vor putea descrie vara din anul respectiv. Prognozele avansate pot de asemenea să fie luate în calcul și astfel specialiștii ne pot spune cum va fi vara anului 2024, dar, din nou, concluziile vor fi la nivel general. Temperatura globală poate fi în creștere sau în scădere însă asta nu înseamnă că vremea la Costinești va fi ploioasă ori caniculară. Acest detaliu necesită o analiză detaliată asupra zonei de interes.

Același lucru se petrece și în ceea ce privește evoluția de pe parcursul unui an cu ființa umană. Analiza generală a anului 2024 sau a oricărui alt an ne va oferi informații generale despre tendințele pe diferite planuri la nivel mondial. Acestea pot sugera conflicte, câștiguri, pierderi sau instabilitate însă la nivel de națiune, grup și, cu atât mai mult, la nivel de individ, influențele globale pot avea un efect cu totul și cu totul diferit sau pot fi absente. Deosebit de important este în acest punct să înțelegem că evoluția unei etape cuprinde în sine atât forma pozitivă de manifestare a trăsăturilor sale cât și pe cea negativă, dar și pe cea neutră! Adică, trăsăturile cifrelor pare din alcătuirea acestui an (2, 0, 2, 4) cât și a oricărei combinații dintre acestea (2+2 = 4, 2+4=6, 2+2+4=8) scot în evidență caracteristicile pasive și echilibrate ale acestora. În sinea lor însă, oricare dintre ele pot stârni o manifestare extremă (pozitivă sau negativă) dar și una armonioasă (neutră). Condițiile dintr-un moment dat sunt cele care influențează modul de desfășurare a unui eveniment. Alegerea aparține întotdeauna omului. El este singurul capabil să facă diferența între manifestarea constructivă și cea distructivă din prezent.

Astfel, o analiză de orice fel a anului 2024: numerologică, climatologică, economică, politică, geopolitică, astrologică sau de altă natură, trebuie înțeleasă ca atare, având un impact global. Mai departe, aplicând analiza la un teritoriu restrâns, este evident faptul că trebuie luate în calcul variabile diferite, caracteristice zonei și domeniului respectiv. Dacă vrem să aflăm impactul asupra doar a unei companii sau a unei familii ori a unui membru al acestora, detaliile de luat în calcul devin enorm de multe. Cei care își bazează deciziile pe analize generale de genul celor anuale, fără să ia în calcul toate trăsăturile personale, au toate șansele să fie îndrumați spre generalități absurde, fără nici o susținere logică, etică sau morală. A considera că într-un an calendaristic a 9-a parte (d.p.d.v. numerologic) sau a 12-a parte (d.p.d.v. astrologic) a populației lumii se va comporta la unison în același fel ori că va avea parte de evenimente asemănătoare, depășește practic orice limită a bunului simț și a penibilului. Acestea nu reprezintă decât povești lipsite de profesionalism și de seriozitate. Lipsa aceasta de valoare a informației face un mare deserviciu domeniului de cunoaștere în sine și impresiei pe care și-o fac ceilalți despre seriozitatea acestuia. Pe bună dreptate se nasc astfel numeroase atacuri la adresa numerologilor și a astrologilor din pricina celor care folosesc aceste cunoașteri într-o manieră eronată și batjocoritoare.

Am vorbit anterior despre momentul renașterii naturii, despre începutul primăverii, care în multe culturi reprezintă încă începutul anului nou. Tradițiile orientale îndeosebi prețuiesc foarte mult natura și își bazează întreaga înțelepciune pe învățătura culeasă din studiul mediului înconjurător. Ei au înțeles faptul că fiecare etapă are însemnătatea ei și că fiecare element trebuie tratat cu respect și cu atenția cuvenită. În ceea ce privește ființa umană, există aici o informație enorm de prețioasă și pe care în mod tradițional foarte puține culturi și-a însușit-o cum se cuvine. Aceasta face referire la propriul ciclu evolutiv al omului care începe în momentul nașterii sale pe acest pământ. Așa cum anul calendaristic are un început  la 1 ianuarie și un sfârșit la 31 decembrie, fiecare om are un început marcat de ziua nașterii sale și un sfârșit dat de ziua morții lui. Întreaga sa viață mai poate fi împărțită în etape de câte un an, marcate de la ziua de naștere și până la următoarea zi de naștere a următorului an.

Gândirea comună omului modern încă nu este suficient de complexă încât să țină cont în mod curent de toate aceste particularități. Ar însemna cu alte cuvinte ca fiecare pom dintr-o livadă să aibă propria primăvară, vară, toamnă și iarnă, adică să înflorească, să rodească și să-și schimbe frunzele în momente diferite față de toți ceilalți. În regnul plantelor și al animalelor există o ciclicitate predefinită a principalelor etape. În ceea ce-l privește pe om însă, acest lucru nu se mai întâmplă la fel. Dacă în natură plantele înfloresc și se ofilesc aproximativ în același timp iar animalele respectă anumite cicluri ale existenței lor predominant sub influența anotimpurilor, existența omului nu este deloc predeterminată în aceeași manieră. Pe lângă faptul că omul este influențat de forțe diferite, capacitatea acestuia de a-și decide singur activitățile din prezent și viitor îi permite să-și configureze după bunul plac întreaga existență. Dacă animalul este instinctual și mănâncă atunci când este flămând ori doarme atunci când este obosit, omul rațional poate decide să amâne sau să grăbească acestea și multe altele la fel. Asta nu înseamnă însă că va lua deciziile cele mai bune în fiecare caz ci doar că poate interveni asupra desfășurării naturale a propriei vieți.

Numerologia ne oferă în continuare o hartă personală a evoluției personale care poate fi comparată (plastic) cu o prognoză meteorologică foarte precisă a întregii vieți. Aceasta nu conține însă și calitatea benefică, malefică sau neutră a alegerilor pe care le va face omul la fiecare pas. Conține în schimb starea generală pe care o va avea la un moment dat, compusă din emoții, gânduri, disponibilitate la efort și alte predispoziții care sunt specifice fiecărei perioade importante dintr-un an.

Viața omului se împarte deci în ani personali care se calculează începând cu ziua de naștere. Vedem astfel, o dată în plus, faptul că începutul anului calendaristic nu are nici cea mai mică legătură cu anul personal sau cu ciclul evolutiv al unei persoane, decât în cazul în care ești născut chiar pe 1 ianuarie. Altfel, chiar dacă la sfârșit de decembrie cu toții ne pregătim să trecem într-un nou an, cei născuți într-o lună de vară, de exemplu, se află la mijlocul anului lor personal, deci, cu alte cuvinte, într-un maxim de intensitate al manifestării personale. Domeniul favorabil din acel moment corespunde cu numărul anului personal în care se află.

Anul 1 personal este favorabil schimbării de drum și debuturilor furtunoase.

Anul 2 personal este favorabil relațiilor și legăturilor nou formate în viața ta.

Anul 3 personal este favorabil experimentării și cunoașterii lumii înconjurătoare.

Anul 4 personal este favorabil studiului intens și acumulării.

Anul 5 personal este favorabil transformării personale și aventurii.

Anul 6 personal este favorabil activităților casnice și sufletești.

Anul 7 personal este favorabil descoperirii de sine și apropierii de Dumnezeu.

Anul 8 personal este favorabil investițiilor și câștigurilor serioase.

Anul 9 personal este favorabil refacerii legăturilor sau renunțării la acestea.

Anul 1 personal începe în primul an de viață al omului și se termină înainte de prima aniversare a sa după care pătrunde în anul 2 personal. După anul 9 personal, cel de-al 10 an de viață devine anul 1 personal și numerotarea se reia din nou până la 9. Astfel se poate calcula în orice moment anul personal în care te afli, descoperind și interpretarea pe care o are acesta.

Foarte important de reținut este faptul că Anul personal începe odată cu data de naștere. Semnificația unui an personal este mai vastă decât acele puține cuvinte cheie de mai sus. Pentru un calcul corect și o interpretare detaliată recomand folosirea aplicației Secretul Numerelor, disponibilă pe toate dispozitivele mobile și pe Windows.

Vom descoperi astfel că deși anul 2024 are o vibrație 8, formată din însumarea cifrelor componente, o persoană se poate afla până la data de naștere în anul 4 personal și după data de naștere în anul 5 personal. Altă persoană poate trece de la anul personal 7 la anul personal 8 și așa mai departe. Fiecare zi din calendar aduce milioane de variante de combinații, cu atât mai mult cu cât anii personali sunt împărțiți în subcicluri personale (perioade cuprinse între 6 săptămâni și 12 luni) care se calculează personalizat după data de naștere. Cele prezentate până acum sunt doar detalii elementare de luat în calcul într-o analiză corectă și pertinentă atunci când ne dorim să aflăm informații despre cum arată viitorul unei persoane. O astfel de analiză ne va indica momentul oportun pentru o schimbare însă nu și rata de succes a acesteia. Chiar dacă acționezi conform cu etapa pe care o tranzitezi, comportamentul tău trebuie în continuare să fie unul care să te ducă mai aproape de succes. Adică, simpla respectare a etapelor din viața ta nu-ți va garanta reușita. Este necesară implicarea personală continuă. În timp, omul care respectă o vreme impulsurile care vin din interior și care sunt înțelese mai ușor prin intermediul numerologiei, ajunge să-și armonizeze foarte mult viața. Traiul său devine natural și se va adapta mai ușor tuturor situațiilor cu care se confruntă. Va ști când este momentul să acționeze și când să aibă răbdare în deciziile pe care le ia. Va intui intensitatea implicării sale în orice situație și este momentul să renunțe. În mod curent, omului modern de astăzi îi sunt străine toate cele expuse până acum. Plecând de la banala odihnă pe care foarte puțini o mai respectă atunci când se simt istoviți, de la nevoia de hrană – împreună cu cantitatea și calitatea acesteia – care de asemenea și-a pierdut măsura de mult și până la procese mai complexe din viața unui om cum ar fi întemeierea unei familii sau asumarea răspunderii pentru propriile fapte, foarte acestea sunt tot mai greu de identificat și de valorificat într-o formă corectă.

Consider că este mai greu de crezut în acest moment că anul 2024 va fi unul prosper pentru vărsători sau pentru cei cu destinul 8, de exemplu. În lume există sute de milioane sau peste un miliard de persoane dintr-una din aceste categorii. Nici măcar în aceeași familie dacă unul dintre părinți și un copil sau o altă rudă ar face parte din cei numiți mai sus, nu ar putea manifesta același parcurs al vieții. Avem până la urmă atâtea mii de ani în urmă pe care să le studiem. Îndemnul meu este să abordați o atitudine decentă și mai serioasă în ceea ce privește bogăția informațională pe care o au de oferit aceste domenii. Dacă vă doriți să aflați ceva cu adevărat util și transformator, căutați un studiu personalizat. Orice altceva rămâne o poveste cel mult frumoasă dar care nu are nici cea mai mică valoare.

Cred că este la fel de evident faptul că nu ar putea nimeni să explice mai departe ce se întâmplă în cazul diferitelor combinații pentru că ele sunt infinite. Doar într-o familie tatăl se poate afla în anul personal 1, mama în anul personal 7, unul dintre copii într-un an personal 4 iar celălalt tot în anul personal 1, însă într-un ciclu diferit de viață (tatăl în anul 37 de viață iar copilul în cel de-al 10). Lunile de naștere sunt din nou diferite ceea ce înseamnă că debutul în anul personal este diferit pentru fiecare de-a lungul întregului an și dacă mai adăugăm și subciclurile personale deja totul devine un puzzle imposibil de imaginat. Un studiu personalizat ține cont și de ziua de naștere, de cifra de destin, de etapa evolutivă în care se află fiecare și de alte repere numerologice despre care nu am vorbit până aici. Aceasta înseamnă cu adevărat o prognoză personală pe care te poți baza în orice moment.

Revenind strict la anul 2024, rețineți că ceea ce urmează să spun mai departe sunt detalii strict generale și cu un impact global iar influența acestora este posibil să nu se resimtă absolut deloc în viața individuală. Cei capabili să înțeleagă totuși mișcările de forțe la nivel mondial este posibil să priceapă mai ușor evenimentele majore ale anului în curs precum și tendințele principalilor actori din scenă.

O combinație de cifre pare am mai avut în 2020 și 2022, ani puternic marcați de începutul pandemiei și de războiul început de ruși. Anterior, am mai întâlnit aceeași paritate doar în 2006, 2004, 2002 și 2000. Ar mai fi și anul 2008 însă prin însumarea cifrelor sale obținem 10 ceea ce are totuși o nuanță dinamică și masculină. Cifrele pare sunt considerate feminine și pasive, lipsite de inițiativă proprie dar caracterizate prin acumulare și generare de presiune. Istoria anilor de la început de mileniu este suficient de clară, la fel cum avem deja informații și despre perioada recentă, din 2022 și 2020. Cifrele pare dau naștere nevoii de echilibru. Asta nu înseamnă că îl oferă pe tavă necondiționat ci că se vor crea condițiile propice obținerii lui. Ne putem imagina astfel o balanță dezechilibrată care trebuie să ajungă în echilibru. La nivel mondial, vom vedea acest aspect prin interacțiunea dintre 2 sau mai mulți actori principali care vor fi nevoiți să ajungă la un numitor comun. Cineva trebuie să cedeze iar celălalt să primească astfel încât relația dintre ei să se armonizeze, să ajungă la același nivel. Acest proces poate da naștere atât conflictului cât și atracției sau prieteniei. Îndoiala, neîncrederea și precauția sunt alte trăsături definitorii ale cifrelor pare. Indiferent de contractele semnate, tensiunea persistă. Actorii principali se văd nevoiți să rămână permanent în gardă pentru că orice mișcare de o parte a balanței va produce un dezechilibru pe care vor trebui să-l compenseze imediat.

Rolul unui astfel de an este acela de a întări relațiile dintre oameni și dintre popoare. De a eficientiza încrederea, comunicarea și răbdarea. Cum altfel să fie duse la desăvârșire decât în condiții care obligă la folosirea lor? Pe parcurs însă, deciziile unora pot transforma totul într-un dezastru pentru că timpul caracterizat de aceste cifre doar predispune la dobândirea armoniei însă nu o și garantează la final. Latura feminină este puternic evidențiată. Asta nu înseamnă că femeile sunt mai presus decât bărbații ci doar că un comportament de tip feminin va fi cel care va ieși mai ușor în evidență. Astfel, o atitudine prietenoasă, binevoitoare și de acceptare va aduce mai multe beneficii decât hotărârea categorică specifică masculilor. Atenție însă și la efectele negative ale comportamentului feminin care poate duce la superficialitate, crize isterice și răzgândiri repetate. Repet! Atât femeile cât și bărbații au în sine o latură feminină care se manifestă astfel. Aici vorbim despre un principiu care se manifestă în orice ființă de pe Pământ.

Cifra 4 scoate în evidență instituțiile, aspectul juridic, seriozitatea, disciplina și simțul practic. Energia acestei cifre cere să se pună toate cărțile pe masă și ține cont de cele mai mici detalii. Orice încălcare a făgăduinței, a regulilor sau a protocolului aduce cu sine pedepse foarte aspre. Nevoia de revoltă, de răzbunare sau de reglare de conturi este forate mare într-o astfel de perioadă. Repet, la nivel personal, funcție de anul personal, de subciclul personal sau de alte repere personalizate, toate acestea este posibil să nu aibă nici o valoare pentru că evoluția personală din acest moment este cu totul alta. Să ne imaginăm aici o relație între entități cu impact mondial cum ar fi marile companii, guvernele celor mai puternice state sau instituțiile capabile să-și manifeste puterea cel puțin la nivel de continent. Politica lor va trebui să țină cont de toate acestea, deși, fiecare dintre aceste entități se află la rândul său într-o etapă a evoluției personale.

În mod cert interesele personale sau de grup precum și evenimentele aflate deja în desfășurare vor avea o influență puternică în continuare. Schimbarea vibrației unui an nu presupune că orice activitate care nu se regăsește în caracteristicile actualei vibrații nu mai sunt de interes și vor fi imediat abandonate. Acestea merg mai departe în felul lor însă cel mai bine este să fie adaptate la condițiile actuale. La fel se întâmplă și pe plan personal. Chiar dacă o persoană nu se află în anul personal 1, aceasta nu înseamnă că nu poate începe o activitate nouă sau un proiect important. Nu trebuie să aștepte ani de zile până la debutul următorului an personal 1. Un nou drum poate să apară în calea ta indiferent de momentul în care te afli. Ce este important de știut este modul în care să abordezi acea schimbare. Diferit este faptul că fiecare an personal are o manieră diferită care de va duce la succes. În acest sens, anul 1 personal înseamnă să te bazezi pe propriile forțe însă anul personal 2 te îndeamnă să te bazezi mai ales pe cei apropiați. Anul personal 3 te îndeamnă să dai dovadă de mai mult curaj iar anul personal 4 să ai răbdare în noul domeniu pe care l-ai ales. Anul personal 5 te va face să o iei de mai multe ori de la capăt iar anul personal 6 să-ți dorești să-i ții aproape pe cei dragi în demersul tău. Așa mai departe, fiecare an este propice pentru orice fel de activitate cu condiția să ții cont de trăsăturile lui. Caracteristicile unui an personal precum și ale subciclului în care te afli NU le poți schimba! Ce poți schimba este propriul comportament și atitudinea cu care abordezi fiecare activitate. Sfatul meu este să respecți însă trăsăturile generale ale anului personal pentru că în felul acesta nu vei face multe erori.

Cifrele pare te îndeamnă să acumulezi. De la informație de calitate, la bogăție sufletească, spirituală sau materială, tot ceea ce înseamnă acumulare este binevenit în acest timp. Reține acest detaliu doar ca pe un sfat general de care să ții cont mai ales dacă te afli la rândul tău într-un an personal par. Cu cât se adună mai multe valori cu aceeași paritate (pare sau impare) în numerograma ta, cu atât intensitatea manifestării acestora va fi mai mare.

Cifra 8 care însumează toate vibrațiile din acest an este una care reflectă jocurile de putere și numeroasele interese care se manifestă deja cu intensitate de ceva vreme. La nivel geopolitic vibrația lui 8 se va resimți cel mai puternic. Multe dintre jocurile de putere nu sunt ușor vizibile însă în 2024 mă aștept ca multe perdele să fie ignorate. Anul acesta, la nivel planetar sunt așteptate cele mai multe alegeri din istorie. Un număr record de țări au planificate alegeri interne de-a lungul acestui an ceea ce face ca tensiunile locale și regionale să fie cu atât mai ridicate. Orice moment de genul acesta dă naștere unui comportament conflictual, produce multe promisiuni deșarte și măsuri populiste care nu fac decât să prelungească agonia celor nehotărâți. Toate acestea vor amplifica clocotul deja existent al lumii ceea ce înseamnă un control aproape inexistent al eventualelor izbucniri spontane. Atât cifra 4 cât și cifra 8 sunt guvernate de energia Pământului. Asta înseamnă o implicare fermă și decisivă. Creșterea poate fi fulminantă câtă vreme se face pe un sol fertil pentru că susținerea celor două vibrații este una totală. Rezultatele pot fi dintre cele mai spectaculoase pe toate planurile cu condiția dedicării totale. Pregătirea este crucială în acest an. Munca și seriozitatea trebuie să fie pe primul plan pentru cei care își doresc să ajungă la putere. Orice greșeală poate fi decisivă. Detaliile vor face diferența atât în sens pozitiv cât și în sens negativ. Tensiunea ridicată va fi dificil de stăpânit cu atât mai mult cu cât cele două cifre cresc riscul de rigiditate. Pentru a contracara acest lucru este nevoie de spontaneitate și de un impresionant control de sine.

Vă doresc să aveți parte de un an rodnic și îmbelșugat. Rezultatele să vă fie pe măsura implicării personale și să aveți parte de sprijinul care vă este necesar. La rândul vostru nu ezitați să-i susțineți pe cei apropiați și să-i încurajați în inițiativele lor. Spuneți o vorbă bună celor cărora nu le puteți oferi mai mult și apreciați-i pe cei care reușesc. Uneori ei au nevoie mai multă de voi decât cei care se tem să încerce.

Mai multe despre numere și Numerologie vă invit să descoperiți pe www.SecretulNumerelor.ro, în cartea Manual de Numerologie sau în aplicația Secretul Numerelor. Începând cu 10 aprilie voi începe cel mai complex curs de Numerologie care se va desfășura online – în direct pe Zoom, cu durata de minim 6 luni. Pe 24 și 25 martie voi susține la București două conferințe deosebit de interesante despre Numerologia Numelui și Numerologia Umbrelor – cu intrare gratuită! Tematica și detaliile organizatorice se găsesc pe site.

Gânduri de bine,

Eduard Agachi

Anul personal poate să fie la rândul lui împărțit în maxim 10 Subcicluri sau poate fi tranzitat de un singur astfel de subciclu. Cert este faptul că într-o analiză numerologică personală există mult mai mulți parametri pe care trebuie să-i iei în considerare în același timp și care își manifestă influența asupra tuturor aspectelor vieții tale. Numerograma Anuală Personalizată este o lucrare care conține peste de 70 de pagini și în rândurile căreia vei găsi câte un calendar cu evenimentele importante din viața ta pentru 10 parametri diferiți: carieră, sănătate, relații, finanțe, creativitate, reușite, încercări, mental și comunicare. Numerograma Anuală Personalizată poate fi obținută de aici.

Numerograma Completă Personalizată

Descoperim astfel complexitatea infinită a influențelor care se manifestă peste tot în jurul nostru și în timp înțelegem și modul în care acestea au efect asupra vieții pe care o trăim.

Am spus despre 2023 și că este un an al șanselor și al oportunităților. Probabil ați înțeles deja de la începutul articolului, atunci când am descris caracterul puternic creativ și abundent al alăturării celor două vibrații: 2 și 3, faptul că vor da naștere la nenumărate evenimente și întâmplări. Diferența aici o va face capacitatea fiecăruia de a profita de resursele puse în joc în acest an. Fluiditatea și dinamica continuă a energiilor permit întâmplări nelimitate și în ciuda faptului că predictibilitatea și stabilitatea aproape că lipsesc, există totuși mijloace prin care acestea să fie substituite.

Am explicat mai devreme despre inteligență, prudență și entuziasm că pot fi declanșatorii a ceva grandios în 2023 însă alături de acestea este nevoie și de o implicare extrem de serioasă, alături de o minte sclipitoare și alte reguli precum:

Este absolut necesar să înveți să faci diferența dintre informațiile de bună calitate și gunoaiele informaționale care sunt în mod evident în număr covârșitor mai mare și mai ușor răspândite.

Alege cu atenție oamenii alături de care îți petreci timpul și pe care îi crezi atunci când te îndrumă sau te sfătuiesc.

Verifică informațiile în mai multe surse și nu te grăbi în a trage concluzii.

Dacă nu ești în poziția să iei decizii pentru ceilalți, cântărește cu atenție ceea ce spui.

Reține faptul că o persoană bine informată este infinit mai bine pregătită decât una ignorantă. Efortul de a ști ce se întâmplă în jurul tău te poate scuti de multe costuri și suferințe.

Investește în tine, în educația ta și în propria dezvoltare. Ține cont de toate planurile vieții tale și nu permite un dezechilibru în ceea ce faci.

Bazează-te pe propriile forțe și resurse atunci când începi o activitate. Un plan bun de la început te va scăpa de costuri nedorite. Nu grăbi lucrurile însă dacă totul se mișcă mai rapid decât ai fi crezut, nu te opune din principiu.

Păstrează-ți mintea deschisă și orizontul cât mai larg. Trăim într-o era a informației iar în 2023 aceasta este cu atât mai valoroasă.

Ferește-te de habotnici și de extremiști. Sunt cei mai periculoși oameni în astfel de momente pentru că nu au nimic de oferit însă nici nu mai au ceva de pierdut.

Formează-ți propriile opinii și păreri pertinente și argumentate despre ceea ce se întâmplă în jur.

Ai grijă la teoriile conspirațiilor lansate de fel și fel de minți rătăcite. De cele mai multe ori acestea nu sunt decât strigătul de ajutor al neputincioșilor și o scuză de ultim moment a celor care nu au reușit să facă nimic cu viața lor.

Reacțiunea este alegerea celui care se lasă dominat pe când acțiunea aparține celui puternic și care își susține propriile argumente.

Contribuie cu tot ce poți mai bine la dezvoltarea armonioasă a mediului în care trăiești.

Oferă ajutorul celor care ți-l solicită și cel mai important: susține-i pe cei care pornesc pe un drum dificil. Ei sunt cei capabili să schimbe lumea.

Demonstrează mai mult de ce ești în stare și lasă-i pe ceilalți să te admire pentru rezultatele pe care le obții.

Descarcă aplicația Secretul Numerelor
Descarcă pe Android
Descarcă pe iOS
Deschide pe Windows
Distribuie pe:

16 comentarii la „Numerograma Anlui 2024”

 1. Am descoperit întâmplător, sau nu 😉 numerologia, într un moment al vieții când nu ma mai regăseam în nimic din ceea ce facem, când vin peste tine lucruri, intamplari ciudate și întrebări de genul, ce caut aici, cine sunt, care-i scopul meu pe pământ, de ce am venit, care-i lecția ce trebuie sa o învăț…Și mi se pare fascinanta , câte poți afla și câte informații ce se leagă..
  Data mea de naștere îmi genereaza intrebari de ce? Ce anume s a creat atunci , de ce, ce a directionat/creat acest aspect ,adică sunt născută în 30.12.75 dar în acte functionarul a dorit sa ma treacă pe 1.1.76.

  Răspunde
  • Bună, de regulă se folosește data din acte însă pentru a identifica cu exactitate, cea mai indicată este o discuție cu un numerolog.
   Puteți face asta din meniul Consulta un Numerolog din aplicație sau de pe site

   Răspunde
 2. Multumesc mult din tot sufletul 😍,Va doresc sarbatori fericite 😍 sunteti favoriti mei din totdeauna, 😘cu respect si cu mult drag 😍Madalina Magdalena Iliescu

  Răspunde
 3. 23.12.1980.
  99,99% este exact cum ai spus.
  Sunt curioasa anul 2023 dacă va fii mai bun . Mulțumesc pentru acesta aplicatie minunata. Va iubesc!

  Răspunde
 4. 04.01.1971.
  Am avut un ciclu de 9 ani cu multe greutati si probleme,sper sa iese soarele si pentru mine.
  Daca doriti sa imi spuneti mai multe despre mine ?
  Multumesc frumos.
  Un an nou cu sanatate,liniste si bucuri.

  Răspunde

Lasă un comentariu