Ziua de naştere 11 iunie

Ziua de naştere 11 iunie – ziua depăşirii barierelor

Persoanele născute pe 11 iunie au curajul de a împinge lucrurile până dincolo de limitele impuse de societate sau de natură. Ei se remarcă prin voinţa lor puternică de a depăşi, de a înainta pas cu pas, de a sparge graniţele lucrurilor. Cei născuţi pe 11 iunie pot fi consideraţi personalităţi expansive şi chiar agresive.

Totuşi, pentru a putea depăşi anumite limite, ceilalţi trebuie să îi cunoască aşa cum sunt în realitate. Nativii mai evoluaţi sunt studenţi, chiar oameni de ştiinţă foarte versaţi în domeniul lor. Ei doresc să îşi cunoască subiectul foarte bine şi să realizeze din acesta opere de artă în domeniul tehnicii. În loc să se teamă de pericol, nativii zilei de 11 iunie îl consideră adesea un stimul necesar. Odată ce au progresat până în pragul limitei la care au ajuns ceilalţi, nu le rămâne decât să forţeze nota în continuare. Explorarea se poate manifesta în orice domeniu: afaceri, sport, sex, droguri, domenii sentimentale sau psihologice, experienţe înspăimântătoare sau crimilale şi chair în planul familial.

Elementele pământ, aer, foc, apa reprezintă de cele mai multe ori temele centrale în vieţile nativilor zilei de 11 iunie, ale căror explorări sunt şi ele considerate elementare. Desigur, cei care trăiesc alături de persoanele născute pe 11 iunie le pot împărtăşi încercările, dar de cele mai multe ori ei vor fi doar spectatori ai experimentelor întreprinse de nativi în procesul de autorealizare. De obicei, ei îşi forţează propriile limite, dari nu şi pe ale celorlalţi. În general, persoanele născute pe 11 iunie nu vor aborda o gamă vastă de interese confuze şi nu vor manifesta lipsă de pregătire. De obicei, sunt statornici şi vor studia o disciplină căreia i se vor devota trup şi suflet, implicându-şi toate energiile creatoare. Nativii acestei zile sunt intenşi, preferând concurenţa. Dorinţa lor de a câştiga este puternică şi rareori dau înapoi în cazul unui lucru început, rareori renunţă să mai lupte fără un motiv bine întemeiat. Nativii nu sunt genul de persoane care preferă o pensionare timpurie sau o bătrâneţe inactivă, ci mai degrabă lucrează până în ultima clipă. Ei prefera să se afirme cu o scânteie de glorie în loc să pălească definitiv. Pentru cei născuţi pe 11 iunie nu există garanţii că vor obţine succesul şi nici asigurări împotriva eşecului. În cazul lor putem să spunem că “ acţiunea este esenţa lucrurilor”. În cazul în care vor concura cu cineva care poate abandona, nu se va pune problema dacă vor câştiga sau vor pierde. Să câştige nu înseamnă totul, dar este singura variantă pe care o pot accepta.

Nativii care au succes lucrează bine ca membri ai unei echipe, dar de cele mai multe ori se vor afla la conducere. Ei recunosc importanţa efortului individual, dar şi anihilarea ego-ului pentru binele comun. Poate tocmai de aceea sunt atât de admiraţi, chair veneraţi de către membrii grupului din care fac parte.

Fără îndoială, nativii zilei de 11 iunie trebuie să se ferească să nu depăşească limitele în care se încadrează societatea. Ei au obiceiul să stârnească duşmănia, gelozia şi chiar pot părea de-a dreptul aroganţi. Cei care intră în această categorie pot deveni victime, strivite de grupul lor social şi chiar încarcerate. Cei născuţi astăzi simt nevoia să-şi manifeste umilinţă ce le păstrează bunătatea şi îi ţine departe de îngâmfare sau egoism extrem.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu