Ziua de naștere 13 septembrie

Ziua de naștere 13 septembrie – ziua preocupărilor pasionale

Persoanele născute pe data de 13 septembrie îşi investesc toată energia pentru a reuşi să aibă succes în ceea ce fac. Aceşti nativi sunt binecuvântaţi cu o putere de concentrare remarcabilă şi cu o voinţă ieşită din comun. Este posibil să aibă parte de multe piedici în drumul lor spre succes, dar nimic nu va reuşi să îi facă să aleagă altă cale. Într-adevăr, unii dintre cei născuţi în această zi consideră că au o putere magică de a depăşi orice obstacol întâlnit. Nu sunt persoane superstiţioase. Abordează lucrurile direct şi fără complicaţii inutile. Nativii dotaţi cu calităţi excepţionale sunt capabili să treacă peste orice dificultate. Ei vor îndeplini sarcini complexe şi variate. Reuşita în această privinţă va fi evidentă, iar cei din jur vor fi surprinşi de felul în care nativii vor finaliza aceste îndatoriri.

Deseori, nativii zilei de 13 septembrie susţin cu tărie anumite idei sau cauze, dar, într-un târziu, realizează că au fost puţin deplasaţi în aceste privinţe. Datorită sincerităţii şi devotamentului de care dau dovadă, cei născuţi în această zi câştigă foarte repede respectul celorlalţi. Îi vor cuceri chiar şi pe cei care sunt opozanţi vehemenţi. La un moment dat, viaţa celor născuţi în această zi s-ar putea să ia o întorsătură dramatică. Nativii vor avea parte de o lovitură care le va schimba radical orizonturile. Odată ce au început să meargă pe acest nou drum, îl vor parcurge până la capăt indiferent dacă vor avea sau nu parte de fericire în final. Nimeni nu va putea să îi convingă să se răzgândească dacă au luat deja o hotărâre. Nativii vor da impresia că sunt deschişi la orice propunere, dar este ceva înşelător. Ei dau dovadă de diplomaţie şi nu doresc să supere pe nimeni. În ciuda atitudinii tolerante îşi vor păstra cu fermitate convingerile.

În cadrul familiei sau în grupul social din care fac parte, nativii zilei de 13 septembrie au un comportament inflexibil, aproape tiranic. În general, vor pune înainte de toate interesele profesionale, iar familiile acestor persoane vor suferi din cauza lipsei de atenţie. Cu toate acestea, nu se poate spune în nici un caz că nativii acestei zile sunt iresponsabili. Persoanele născute pe data de 13 septembrie se consideră îndreptăţite să meargă pe drumul lor atâta timp cât ştiu că sănătatea fizică a familiei şi prietenilor nu este în pericol.

Nativii zilei de 13 septembrie trebuie să se ferească de tendinţa de a-şi neglija familia implicându-se prea mult în proiectele lor, concentrându-şi toată atenţia asupra activităţii desfăşurate. Nu vor arăta nici un fel de remuşcări atunci când trebuie să compromită o responsabilitate particulară sau să renunţe definitiv la ea.

Persoanele născute pe data de 13 septembrie au o voinţă puternică şi o mare capacitate de concentrare Pe de altă parte, au şi dorinţe fizice intense care trebuie satisfăcute. Simt dorinţa puternică de a-şi împărţi viaţa cu un partener sau prieten înţelegător. Cel care va trăi alături de aceşti nativi va trebui să îi accepte aşa cum sunt, cu toate slăbiciunile lor. Sunt capabili să îşi satisfacă partenerul de viaţă, dar, deseori, vor fi împărţiţi între nevoia de a-şi satisface propriile nevoi şi devotamentul pe care îl oferă celuilalt. După o despărţire, un divorţ sau un deces, nativii zilei de 13 septembrie (în special femeile) vor porni pe un nou drum cu o energie mult mai mare.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu