Ziua de naștere 14 aprilie

14 aprilie – ziua tradiţiei

Persoanele născute pe 14 aprilie au un simţ al tradiţiei foarte dezvoltat. Adesea, studiază istoria şi sunt interesaţi să se încadreze într-o serie lungă de gânditori sau persoane active, indiferent dacă este vorba de istorie generală sau de un domeniu aparte al istoriei. Cei născuţi astăzi sunt foarte preocupaţi să-şi găsească propriul loc în societate. De cele mai multe ori, acest loc este în fruntea unui grup, deşi rareori se devin conducători excepţionali. De obicei inspiră frică sau veneraţie celor din jurul lor prin simpla prezenţă sau imagine. Nativii cei mai evoluaţi ai zilei de 14 aprilie simt nevoia de a fi respectaţi. Cei mai puţin evoluaţi, fiind mult mai nesiguri doresc să fie preţuiţi şi ascultaţi. Pentru a-şi atinge scopul, aceştia trebuie să fie atenţi să nu se lase în voia ideilor lor pentru că riscă să fie incluşi în categoria celor secretoşi, cu un comportament ciudat.

Cei născuţi astăzi sunt foarte bine ancoraţi în contemporan. Ei ştiu să aprecieze progresele realizate de ei şi de cei din jur pe plan profesional. În consecinţă, sunt interesaţi de ceea ce le poate oferi viitorul. Nu sunt adepţii schimbării fără o motivaţie solidă şi tind să fie extrem de conservatori. Chiar şi la personalităţile marcante născute astăzi, caracterul revoluţionar izvorăşte tot din valorile tradiţionale. Destul de des bărbaţii născuţi pe 14 aprilie se revoltă împotriva taţilor doar pentru a-şi institui propriul lor sistem rigid de idei. Acest lucru se întâmplă în momentul în care îşi asumă la rândul lor rolul de tata.

Femeile născute pe 14 aprilie au un simţ dezvoltat al familiei, cu toate că nu sunt neapărat tipul femeii casnice. Multe dintre ele doresc să le fie înţeleasă dorinţa de a urma o carieră. În acelaşi timp, acasă doresc să domnească ca nişte regine. Bărbaţii născuţi astăzi pot fi personalităţi intrigante. Adesea exercită un control excesiv asupra celor ce îi înconjoară. Într-adevăr, pericolul pentru personalităţile nativilor de ambele sexe este că vor deveni despotici în sfera lor de influenţă, dictatoriali cu familiile, prietenii şi asociaţii lor.

Persoanele născute pe 14 aprilie fac totul pentru a-şi găsi un loc de muncă stabil. În general, urmăresc să îşi întemeieze o familie şi să-şi creeze condiţii bune de trăi cât mai curând posibil. Nu sunt însă adepţii experimentelor legate de stilul lor de viaţă. De asemenea, nu sunt adepţii schimbării locului de muncă. Cel mai bun loc de muncă pentru nativii zilei de 14 aprilie implică o serie de proiecte pe care ei le finalizează rând pe rând în propria lor manieră, ordonată şi metodică. În general, este mai bine dacă cei născuţi astăzi nu sunt afectaţi prea mult de pauză dintre proiecte. Această pauză poate crea nelinişti sau incertitudini. Mijloacele prin intermediul cărora cei născuţi pe 14 aprilie pot evita conflictele personale şi nefericirea constau în: răbdarea pe care trebuie să înveţe să o aibă cu asociaţii şi conştientizarea nevoilor familiei.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu