Ziua de naștere 17 aprilie

17 aprilie – ziua obiectivelor majore

Cei născuţi pe 17 aprilie sunt pătrunşi de un simţ profund al propriei puteri, simultan afişând un spirit de aventurier şi calităţi de conducător. Aceşti oameni fac parte din categoria celor care aşteaptă să fie ascultaţi atunci când au ceva de spus. Ei nu suporta sub nici o formă să fie ignoraţi atunci când îşi exprimă opiniile. Sunt conştienţi de importanța scopului lor şi adesea aşteaptă ca ceilalţi să îi respecte şi să îi urmeze până la capăt.

Unele dintre persoanele născute astăzi fac o impresie bună pentru început. Totuşi, există persoane care pot ghici sforţările făcute de aceştia pentru a nu-şi dezvălui adevărata faţă. Dacă o persoană născută pe 17 aprilie nu este conştientă de dorinţa de putere ce o caracterizează, nu va mai fi decât o chestiune de timp până ce un incident crucial va face ca această dorinţă să iasă la lumină.

Nativii acestei zile pot fi foarte interesaţi de filozofie şi religie, mai ales pentru că ideile măreţe atrag întotdeauna oamenii puternici. De asemenea, ei vor tinde să se alieze cu indivizi puternici sau instituţii puternice. Pentru ei, tot ce este de natură socială trebuie să fie aparat şi servit la maximum. În acelaşi timp, ei dispreţuiesc incapabilii şi vor face tot posibilul să îi destituie pe cei care abuzează de privilegii şi funcţii. Indiferent de poziţia ocupată în prezent, nativii care provin din medii umile nu îşi vor uita niciodată rădăcinile.

Mai presus de toate, persoanele născute pe 17 aprilie vor pune preţ pe puterea voinţei şi pe minţile ascuţite. Ei sunt înzestraţi cu agerime şi dexteritate care îi vor ajuta să iasă din orice situaţie dificilă. Trebuie să fie atenţi să nu-şi transmită energiile celor lipsiţi de scrupule şi profitorilor care li se vor alătura, indiferent cât de mare este miza jocului.

Nativii mult mai evoluaţi îşi concentrează forțele pentru a-i servi pe ceilalţi. Aceasta se întâmplă în special în cazul celor mai slabi şi mai vulnerabili ce nu se pot apăra singuri. Cei mai puţin evoluaţi o pot lua pe căi greşite datorită egocentrismului şi lăcomiei lor. În cazul unor persoane născute astăzi, plăcerile minţii, cât şi ale corpului pot deveni bunuri de larg consum. Nativii trebuie să înveţe să fie mai puţin posesivi cu bunurile materiale. De fapt, orice individ născut astăzi trebuie să-şi controleze egoismul, mai ales în familie. În acest cadru este vorba de responsabilitatea filială sau parentala. Aceşti indivizi pot realiza că fac parte dintr-o familie, asumându-şi rolul de sprijin real în scopul binelui comun.

Uneori, nativii zilei de 17 aprilie se iau prea în serios pe ei înşişi. Trebuie să-şi amintească să mai şi râdă din când în când – să descopere adevărata faţă a vieţii, să se bucure de clipele plăcute ale vieţii. De asemenea, trebuie să încerce să fie mai puţin moralişti. Este foarte important să trăiască cu adevărat şi să-i lase şi pe alţii să trăiască.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu