Ziua de naștere 17 octombrie

17 octombrie – ziua echilibrului precar

Asemenea unei pisici, cei născuţi pe 17 octombrie reuşesc să aterizeze întotdeauna în picioare. Indiferent ce dificultăţi sau pericole înfrunta, echilibrul lor rămâne mai presus de toate. Există două tipuri distincte a nativilor zilei de 17 octombrie: pe de o parte tipul liniştit, aparent stabil şi, pe de altă parte, tipul aventurier căruia viaţa fără riscuri i se pare plictisitoare şi tracasantă. Anumiţi nativi ai acestui ultim tip pot omite să gândească atunci când este vorba de asumarea unor riscuri ameninţătoare, atraşi de aptitudinile necesare pentru a câştiga la diferenţe majore. Alţii mai puţin extremi vor fi nişte jucători de noroc înnăscuţi dacă banii, proprietăţile sau chiar dragostea reprezintă mizele. Nativii mai puţin aventurieri agreează o viaţă stabilă, dar la o examinare mai atentă se constată faptul că ei sunt adesea atraşi de oamenii extrem de artistici, emoţionali sau neobişnuiţi, ce aduc un element de incertitudine. Ambele tipuri de nativi ai zilei de 17 octombrie îndrăgesc drama şi evenimentele palpitante. Nativii mai stabili vor fi observatorii, iar cei care îşi asuma riscurile vor fi participanţii.

Nativii zilei de 17 octombrie consideră că este dificil să îşi schimbe drumul pe care au pornit. Adesea, ei cad victimele problemelor deoarece se vor pune mai presus de legile experienţei umane obişnuite. Din păcate, mai fac şi greşeli, chiar unele destul de mari, care îi vor costa destul de mult, atât din punct de vedere financiar, cât şi din cel al sănătăţii fizice. În acest context, ei vor fi întotdeauna rezistenţi şi încrezători că se pot recupera în urma acestor oprelişti sau accidente indiferent cât de majore sunt acestea. Ei tratează soartă ca pe un prieten mai vechi. Este posibil ca ei să pună la cale astfel de jocuri periculoase, dar trebuie să se ferească în special de toate formele de auto-decepționare.

Majoritatea nativilor zilei de 17 octombrie sunt destul de descătuşaţi când se definesc pe ei înşişi şi talentele lor. Astfel, artiştii născuţi astăzi pot încorpora ideiile altora în munca lor şi le pot adopta ca şi cum le-ar aparţine. Stăpâni în preluarea temelor onorabile său străvechi şi în prelucrarea lor, persoanele născute pe 17 octombrie sunt tradiţionaliste şi indiferent cât de modernă sau avansată le este gândirea, ei rămân conservatori în abordarea de bază a vieţii. Precauţia, limitarea şi cercetarea detaliată, bazate pe experienţă, sunt cele care le permit să îşi asume aceste riscuri aparent periculoase într-o manieră atât de cavalerească.

Pe de altă parte, persoanele născute pe data de 17 octombrie acţionează în general cumpătat, iau în considerare comportamentul faţă de colegi, prieteni sau familie. Temperamentele lor pot exploda când autoritatea le este ameninţată sau intenţiile le sunt puse la îndoială. Cei născuţi astăzi simt că judecata lor este excelentă şi că funcţionează bine în majoritatea cazurilor, dar pot neglija momentul în care se îndreaptă spre direcţia greşită. O cunoaştere de sine mult mai profundă este necesară, posibil o căutare mai serioasă a laturii spirituale şi, pentru anumiţi nativi ai zilei de 17 octombrie, un transfer al valorilor legate de strălucire şi de activitatea superficială.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu