Ziua de naștere 2 decembrie

2 decembrie – ziua mărimii naturale

Cei născuţi astăzi sunt posedaţi de un spirit imens. Indiferent cât de mici sunt din punct de vedere fizic, ei îşi vor exercita influenţa asupra mediului înconjurător cu mult mai mult decât s-ar aştepta cineva după o primă întâlnire. Doar atunci când sunt văzuţi în acţiune, ei se remarcă cu adevărat. Atât de magic este efectul lor încât cei implicaţi în relaţii cu aceştia se pot simţi uneori că loviţi de traznet.

Aspectul judecăţii este foarte expansiv la nativii zilei de 2 decembrie, la bine şi la rău. Pe de altă parte, cei născuţi în acesta zi sunt evaluatori îndemânatici, adevăraţi judecători ai onestităţii şi integrităţii, dar pe de altă parte, ei sunt capabili să aibă resentimente şi să scoată la iveală şi să-şi reverse furia asupra celor care au încălcat legea. Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în acesta zi pot face destul de mult rău celorlalţi şi lor înşişi prin manipularea emoţiilor sau cererea aprobării sau loialităţii din partea celor apropiaţi lor. În general, totuşi, persoanele născute pe 2 decembrie rămân convinse de propria lor dreptate şi doar mai târziu vor fi capabili să admită că s-au înşelat.

Nativii zilei de 2 decembrie nu numai că afişează un caracter puternic, ei practic venerează acest caracter când îl întâlnesc la cei pe care îi respecta. Persoanele născute pe 2 decembrie nu sunt genul care să urmeze pe cineva că o oaie în turma, dar fără doar şi poate pot fi ademeniţi de o personalitate puternică sau de o cauză care se referă la idealurile lor. O credinţă de bază în omenire este caracteristică celor născuţi astăzi. Ei sunt fascinaţi de întregul caleidoscop al emoţiilor umane, acţiunilor, gândurilor şi sentimentelor – începând cu cele mai importante şi cele mai lipsite de credibilitate până la cele mai pure şi idealizate. Viaţa este Dumnezeul lor, însă viaţa încărcată de credinţă şi de realizări îndrăzneţe. În general, cei născuţi astăzi sunt nişte luptători atunci când îi provoacă cineva, dar nu sunt exagerat de agresivi. Rareori dau înapoi, refuzul de a renunţa devenind o adevărată mânie pentru ei.

Destul de des, nativii zilei de 2 decembrie văd viaţa ca pe o luptă în care ei trebuie să obţină victoria. Totuşi, ei luptă nu neapărat pentru bunăstarea lor personală, ci pentru supravieţuirea anumitor valori umane de bază. Alături de credinţă şi caracter, îi mai caraterizeaza şi integritatea. Astfel, ei consideră că au acţionat în pripă, sau într-o manieră nepotrivită şi se pot căi amarnic. Vinovăţia figurează adesea ca o temă majoră în vieţile lor.

Dezvoltarea individualismului, găsirea şi urmărirea căii lor spirituale sunt cele mai mari provocări pentru nativii zilei de 2 decembrie. Adesea ei se pot abate de la această cale. Totuşi, spiritul lor ce nu poate fi dominat niciodată nu pare să îi abandoneze nici măcar în momentele de grea încercare. Să înveţe să distingă între fals şi real, între iluzie şi important este o preocupare constantă a vieţilor lor, adesea dificile şi complexe.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu