Ziua de naștere 2 septembrie

Ziua de naștere 2 septembrie – ziua atitudinii profesioniste

Nativii zilei de 2 septembrie nu sunt impunători sau prezentabili. Ei urăsc ipocrizia şi dispreţuiesc orice fel de pretenţii. Rareori vor căuta scuze pentru munca sau comportamentul lor. De asemenea, au puţin timp la dispoziţie pentru a demonstra analitic explicaţiile şi motivele lor, preferând să lase faptele să vorbească de la sine. Nativii zilei de 2 septembrie nu doresc decât să îşi vadă de treaba lor şi pot deveni dependenţi de muncă.

Din nefericire, în cazul unui eşec sau a unei căderi nervoase, cei născuţi astăzi nu au întotdeauna resursele interioare necesare pentru a face faţă evenimentelor sau pentru a schimba cursul lucrurilor. De asemenea, au tendinţa de a reacţiona exploziv când sunt criticaţi în mod nejustificat. În general, datorită acestor slăbiciuni ei devin dependenţi de un asociat de încredere sau de un membru al familie a cărui opinie o respectă.

Majoritatea nativilor zilei de 2 septembrie prezintă un exterior modest şi nu vor renunţa la felul lor de a fi doar pentru a atrage atenţia celorlalţi. În cazul în care sunt dotaţi cu anumite talente, în general, în cariera lor vor alege o cale deja testată, cu un factor de risc scăzut. Cei mai neobişnuiţi dintre nativii zilei de 2 septembrie cauta situaţii cu un anumit grad de periculozitate şi agitaţie. De obicei, însă, prefera să le genereze ei înşişi în loc să se mulţumească doar cu experimentarea celor existente.

Viziunea despre lume a nativilor zilei de 2 septembrie tinde spre egalitatea oamenilor în societate. Cei născuţi astăzi pot acţiona rapid pentru a apăra drepturile unei persoane obişnuite. Când îşi prezintă opiniile, ei vorbesc pe înţelesul tuturor, urmărind să fie înţeleşi de către toţi şi evita orice urmă de simulare. Nativii sunt împotriva egocentrismului, complicaţiilor inutile sau limbajului prea sofisticat.

Nativii zilei de 2 septembrie afişează o mare simpatie pentru cei care au cu adevărat nevoie de ajutor sau sunt afectaţi de ghinion sau calamităţi. În schimb, din nefericire, ei refuza de multe ori ajutorul celorlalţi chiar dacă au nevoie de el. De obicei îşi suprimă temerile şi nesiguranţa, iar acestea se vor acumula şi, mai târziu, vor ieşi la iveală prin manifestări neaşteptat de temperamentale.

Persoanele născute pe data de 2 septembrie sunt destul de pricepute în domeniul finanţelor, administrând în special proprii bani, care de obicei nu sunt prea mulţi. Orientaţi spre latura materială, mulţi dintre cei născuţi pe 2 septembrie reprezintă tipul extrem de fizic. Ei sunt într-o adevărată armonie cu obiectele şi materialele folositoare şi frumoase, recunoscându-le valoarea şi acţionând ca atare. În chestiunile sentimentale, persoanele născute pe 2 septembrie pot fi destul de speciale atunci când este vorba de dorinţele lor. Ei vor prefera să nu ajungă la nici un rezultat decât să facă compromisuri în privinţa aşteptărilor lor. Se poate spune că sunt chiar solicitanţi cu partenerii şi iubiţii lor, ceea ce poate fi destul de nefast pentru ambele părţi.

Indiferent de situaţiile apărute în viaţa lor, nativii zilei de 2 septembrie se vor ghida după un cod al onoarei destul de rigid. Atunci când se încheie o afacere şi şi-au dat cuvântul de onoare, nu exită nici o urmă de ezitare, înşelăciune sau încălcare a promisiunilor. În acest sens, ei sunt persoane pe care te poţi baza, deşi stricteţea şi lipsa lor de simpatie sau subtilitate îi poate descumpăni uneori pe ceilalţi. Ei trebuie să îşi amintească să rămână deschişi, să se distreze şi să se bucure de viaţă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu