ZIUA DE NAȘTERE 20 SEPTEMBRIE

Ziua de naștere 20 septembrie – ziua conducătorului

Persoanele născute pe data de 20 septembrie sunt convinse că au puterea de a face faţă oricărei situaţii. Sunt foarte preocupate de interesele grupului din care fac parte. Vor face aproape orice pentru a asigura o evoluţie armonioasă a proiectelor în care sunt implicate. Pentru unele femei născute pe data de 20 septembrie acest lucru poate însemna dedicaţie faţă de familie şi faţă de prinicipiile casnice. Alte femei pot fi adeptele concentrării asupra organzarii sociale sau a afacerilor în care sunt implicate. Bărbaţii obişnuiesc să se asigure că lucrurile merg bine şi că oferă o educaţie bună familiei lor. În viaţa zilnică oferă sfaturi foarte bune asociaţilor şi prietenilor. Atât femeile cât şi bărbaţii născuţi în această zi ştiu cum să conducă o afacere din punct de vedere financiar şi cum să obţină succesul în acest domeniu. Sunt adepţi ai investiţiilor inteligente (mai ales atunci când este vorba de aspectul casei lor, faţă de care au o mare admiraţie) şi ştiu să câştige bani.

Atunci când lucrurile merg prost, persoanele născute pe data de 20 septembrie au mare încredere în capacitatea lor de a repara şi de a vindeca. Pentru nativi a vindeca poate însemna orice, începând cu împăcarea celor certați şi terminând cu ajutorul oferit celor pe care îi iubesc. De asemenea, ajutorul poate varia începând de la o rugăciune şi terminând cu metodele tradiţionale sau cu masajul. Totuşi, nativii nu trebuie să exgereze în această privinţă sau să îşi supraevalueze puterile. Această atitudine poate avea consecinţe grave nu numai pentru ei înşişi ci şi pentru cei apropiaţi lor.

De obicei, nativii acestei zile au opinii solide şi înţelepte, dar ar trebui să evite să aibă încredere nemărginită în abilitatea de a vedea adevărul în orice situaţie. Este foarte important să realizeze dacă au capacitatea de a recunoaşte atunci când au greşit şi de a repara respectivele greşeli prin metode proprii. Unii dintre nativii zilei de 20 septembrie sunt capabili să înveţe din propriile greşeli (deseori chiar foarte mari) şi să înceapă totul de la capăt. Persoanele care sunt capabile să acţioneze în acest fel vor evolua foarte mult şi se vor maturiza. Persoanele care nu au această putere sunt predispuse să se confrunte cu tot felul de dificultăţi, de cele mai multe ori provocate chiar de ele. Nu sunt conştiente că sunt prea hotărâte în privinţa corectitudinii raţionamentului lor. Într-un final, vor fi nevoite să recunoască că au trăit o existenţă plină de fals şi de iluzii.

De multe ori, persoanele născute pe data de 20 septembrie permit emoţiilor să le întunece şi să le influenţeze gândirea, mai ales în dragoste. Animaţi de pasiunea pentru o anume persoană, nativii pot fi destul de caustici. În cele din urmă, vor provoca multă suferinţă tuturor celor implicaţi. În cazul în care cei născuţi în această zi vor reuşi să se stăpânească şi să fie răbdători vor avea foarte mult de câştigat. Cei mai potriviţi să le fie prieteni sunt oamenii care le împărtăşesc pasiunile şi cu care pot lucra în acelaşi domeniu. Nu este un lucru neobişnuit ca nativii să devină parteneri cu prietenii lor. În acest fel, vor avea parte de succes în afaceri, în proiectele pe care le întreprind şi chiar în domeniul artistic.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu