Ziua de naștere 22 noiembrie

22 noiembrie – ziua eliberatorului

Tema dominantă în vieţile nativilor zilei de 22 noiembrie este eliberarea. Femeile născute în această zi solicita adesea un tratament corect şi autonomie şi vor depăşi orice obstacole care apar în calea dezvoltării de sine, indiferent de riscurile implicate. Dacă la un moment dat nu au suficient curaj sau voinţă, ele se pot simţi frustrate, dar mai devreme sau mai târziu dorinţa lor de a fi libere va fi pe deplin îndeplinită. De asemenea, bărbaţii născuţi astăzi afişează un spirit de libertate. Pentru a-şi asigura o poziţie mai înaltă ei trebuie să se ferească să nu devină nişte persoane autoritare. De altfel, ei urăsc acesta postura.

Nativii zilei de 22 noiembrie afişează o lipsă de anxietate înviorătoare atunci când este vorba despre ce gândesc ceilalţi despre ei. În general, se simt liberi să îşi facă propriile reguli în ceea ce privște stilul lor de viaţă, modă şi gustul şi, mult mai important, urmează o direcţie a propriei busole morale atunci când sunt implicate chestiuni importante.

Nativii zilei de 22 noiembrie nu numai că sunt interesaţi de propria lor libertate, dar şi de cea a altora. În familie şi viaţa socială, totuşi, încercarea lor de a fi autoritari şi de a pune restricţii incorecte poate crea din când în când lipsa de armonie. În toate aceste situaţii, fie acasă, la serviciu sau în cadrul evenimentor sociale, nativii zilei de 22 noiembrie ar trebui să încerce să aibă mai mult tact şi să fie mai puţin provocatori. Într-adevăr, tendinţa lor de a supăra pe toată lumea le va aduce faimă de “scandalagii”. De asemenea, este posibil ca acesta să le compromită schimbarea reală. Aşadar, ei trebuie din când în când să îşi ascundă adevărata intenţie şi să-şi atingă scopurile prin mijloace mult mai subtile.

Nativii care sunt destul de norocoşi să îşi dea seama care le sunt aspiraţiile, rareori îşi găsesc odihnă până când nu îşi ating scopul. Ei nu numai că intenţionează să îşi asigure poziţia obţinută, dar chiar să-şi îmbunătăţească echipa de colegi şi asociaţi. Drepturile omenilor muncii, promovarea, avantajele şi oportunităţile educaţionale sunt chestiuni ce îi preocupă pe aceşti nativi.

În calitate de părinţi, cei născuţi astăzi demonstrează un interes viu pentru bunăstare şi dezvoltarea copiilor lor, uneori în mod excesiv. Anumiţi părinţi născuţi pe data 22 noiembrie, trădându-şi propriile credinţe revoluţionare, insistă deseori în aderarea copiilor lor la o anumită ideologie. Alţii îşi încurajează copii să gândească liber şi să acţioneze din proprie iniţiativă. Datorită consideraţiilor practice şi limitărilor mediului înconjurător, abordarea lor generează nemulţumire şi revoltă. Aşadar, în ciuda preocupării şi atenţiei lor, părinţii născuţi pe 22 noiembrie par să intre în bucluc în problemele familiale.

Datorită nevoii lor de provocare, nativii de success ai zilei de 22 noiembrie pot fi nemulţumiţi de monotonia poziţiei lor şi se pot simţi blocaţi într-un anume rol. Adesea, ei tânjesc după vremurile de demult, când luptau să-şi asigure locul ca indivizi. Cheia pentru aceşti nativi este să continue să îşi stabilească obiective pentru care merită să lupte, decât să privească la trecutul plin de strălucire şi să îşi neglijeze actualele preocupări.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu