ZIUA DE NAȘTERE 22 SEPTEMBRIE

Ziua de naștere 22 septembrie – ziua energiilor nestatornice

Cei născuţi în această zi sunt animaţi de o energie nestatornică de a începe tot felul de proiecte noi. De obicei, îşi duc la capăt proiectul la care lucrează. Apoi, imediat vor trece la unul nou. De asemenea, sunt capabili să facă faţă mai multor proiecte în aceelasi timp. Nativii zilei de 22 septembrie se plictisesc foarte uşor şi de aceea au pretenţia să cunoască situaţii şi persoane cât mai deosebite. Pot fi uneori genul de oameni sociabili şi dinamici. În alte situaţii, pot avea un comportament singuratic şi inabordabil. În ambele situaţii, caracterul lor puternic se va manifesta cu siguranţă în modul cel mai potrivit.

Deseori, nativii acestei zile oscilează între a o atitudine defensivă şi una ofensiva. Dintr-un anume punct de vedere, aceste atitudini coincid pentru că cea mai bună ofensivă este o bună defensivă şi viceversa. De cele mai multe ori pun în discuţie probleme şi idei legate de egalitate şi corectitudine. Indiferent dacă o fac în cadrul unui comitet de conducere sau în cadrul unui cerc personal, punerea în discuţie a acestor probleme este foarte importantă pentru nativi. În general, subiectele pe care le propun sunt legate de distribuirea şi folosirea puterii. În prezentarea argumentelor lor pot fi foarte ironici, spirituali şi extraordinar de amuzanţi. În orice caz, umorul nativilor zilei de 22 septembrie este pentru mulţi deplasat, batjocoritor şi uneori chiar macabru.

De multe ori, cei născuţi în această zi demonstrează o mare lipsă de stabilitate. În general, profesiile pe care şi le aleg sunt respectabile. S-ar părea că munca lor sau profesia în sine sunt cele care aduc soliditatea de care are atâta nevoie viaţa nativilor. Ar trebui să fie mai atenţi la riscurile conflictelor pe care le-ar putea provoca firea lor nestatornică. De obicei, conflictele cele mai periculoase sunt cele în care partea adversă este reprezentată de orice ar însemna puterea. Nativii zilei de 22 septembrie gândesc pentru ei înşişi şi nu vor tolera ca alţii a le spună ce să facă, mai ales cei cu o inteligenţă mai scăzută. Aşadar, ar trebui să fie atenţi să nu starnesca duşmănia sau opoziţia celor care trăiesc alături de ei.

Persoanele născute în această zi s-ar putea să ascundă o inimă mare în spatele unui exterior inabordabil. În general, îşi vor arăta latura aceasta mai ascunsă numai persoanelor în care au încredere şi pe care le preţuiesc. Chiar şi pentru nativii înşişi s-ar putea să fie greu să identifice această parte a caracterului lor. Se va întâmpla astfel pentru că sunt foarte clar orientaţi spre latura realistă a vieţii şi pentru că ironia sorţii este prea evidentă pentru ei. Sunt foarte pricepuţi să evalueze adevăratul caracter al unui om şi sunt capabili să caracterizeze orice persoană într-un mod realist. De obicei, nativii îi vor preţui toată viaţa pe puţinii prieteni pe care îi vor accepta în lumea lor. Uneori, este posibil ca unul dintre părinţi, sau, în cazuri excepţionale, ambii părinţi să facă parte dintre aceşti prieteni.

De multe ori, nativii zile îi impresionează pe cei din jurul lor mai mult decât îşi imaginează. Într-adevăr, sunt foarte cababili să şocheze. Având în vedere impactul puternic pe care îl au, nativii ar trebui să fie mai atenţi la efectele acţiunilor lor, atât asupra prietenilor cât şi asupra duşmanilor. Sunt războinici adevăraţi în lupta vieţii. Ar trebui să îşi utilizeze armamentul şi tacticile defensive într-un mod înţelept şi cât mai practic. Trebuie să evite să se izoleze şi să se înstrăineze de adevăratele valori umane ale vieţii.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu