ZIUA DE NAȘTERE 23 OCTOMBRIE

23 octombrie – ziua farmecului contradictoriu

 Persoanele născute pe data de 23 octombrie găsesc foarte rar stabilitatea în viaţă. Vor încerca din răsputeri să îşi echilibreze energiile, dar, oricât de mult ar încerca, tot va exista un domeniu important în care vor fi mai deosebiţi. S-ar părea că, într-un fel sau altul, în orice direcţie s-ar îndrepta vor fi urmaţi de controverse. Adevărul este că nativii se plictisesc foarte uşor. Din acest motiv vor fi într-o permanentă căutare a aventurii. În consecinţă, nativii vor prefera să aibă parte de acea situaţie care altora li se va părea dificilă şi stresantă.

Cei mai mulţi dintre nativii acestei zile nu sunt deloc pricepuţi să facă planuri. Au un talent deosebit să improvizeze şi au tendinţa de a rezolva problemele pe măsură ce apar. Sunt genul de oameni impulsivi. Atunci când vor fi confruntaţi cu o oportunitate, nu vor ezita să profite de ea.

Uneori, nativii nu vor fi de acord cu felul în care decurg lucrurile din jurul lor. Atunci, vor avea sentimente negative sau critice. Acest punct de vedere aflat în dezacord cu părerile generale va fi exprimat într-un mod destul de lipsit de fineţe. Pentru că nu sunt adepţii unui limbaj vag şi plin de ipocrizie, deseori cuvintele pe care le vor folosi nativii vor deranja pe cineva. În funcţie de cercul social şi de mediul profesional sau cultural, nativii zilei ar putea fi consideraţi indivizi duri şi lipsiţi de tact.

Cei născuţi în această zi au talentul de a convinge şi de a câştiga de partea lor grupuri care au deja un conducător. Într-adevăr, datorită sarmului şi simţului umorului pot deveni persoane foarte populare, dar atunci când va fi necesar le va fi foarte greu să renunţe la această poziţie. Nativii acestei zile vor avea tendinţa de a fi posesivi, geloşi şi dominanţi în orice relaţie în care vor fi implicaţi. Odată cu înaintarea în vârstă, ar trebui să înveţe să renunţe din când în când să îşi manifeste puterea. De asemenea, ar trebui să caute dragostea necondiţionată.

De multe ori, nativii se vor surprinde în situaţii grele şi solicitante. Se va întâmpla astfel pentru că sunt atraşi magnetic de aventuri şi de provocări. Deseori, îşi vor asuma rolul de eroi şi vor sări în ajutor în cele mai imposibile situaţii. Chiar şi cei mai calmi dintre cei născuţi în această zi ar trebui să se ferească de instabilitatea şi chiar de dezastrele din jurul lor. Accidentele de tot felul sunt un subiect obişnuit pentru ei. Nativii care vor avea parte de succes vor fi în mod sigur adepţii confruntărilor cu situaţiile de criză.

Persoanele născute în această zi vor avea parte mai degrabă de vieţi active decât de vieţi liniştite. Sunt înclinaţi spre schimbări, chiar dacă uneori aceste schimbări vor însemna instabilitate. Din aceste motive, posibilităţile de maturizare şi evoluţie rapidă sunt mari. La nivel personal şi spiritual, nativii sunt capabili să facă foarte multe progrese de-a lungul vieţii. Dacă nu vor reuşi, vor deveni pur şi simplu amatori de senzaţii tari, indivizi care vor trece uşor de la o experienţă la alta. Cel mai important obiectiv pe care ar trebui să îl urmărească ar fi păstrarea drumului ales fără a se abate de la el. În general, este important să-şi găsească liniştea interioară.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu