Ziua de naștere 24 noiembrie

24 noiembrie – ziua societăţii ostile

Persoanele născute pe 24 noiembrie sunt persoane extrem de energice în societate. Ele simt o mare nevoie de a le fi apreciate eforturile. Acest lucru nu înseamnă că nu petrec destul de mult timp singure. Ei nu vor pregeta să demonstreze cât de speciali le sunt lor prietenii şi cunoştinţele. Într-adevăr, nativii zilei de 24 noiembrie pot fi consideraţi prieteni loiali, dar şi duşmani foarte aprigi.

Natura extrem de ostilă a celor născuţi în această zi poate duce la dispute şi scandaluri, dar în acelaşi timp le poate stimula dorinţa de succes. Nativii zilei de 24 noiembrie nu sunt persoane care evita problemele. Deşi sunt foarte capabili să îi împace pe ceilalţi când este cazul, ei preferă să înfrunte pe față adevărul în anumite situaţii. De obicei, dragostea lor pentru discuţii reprezintă de fapt o manifestare importantă a filozofiei lor în privinţa societăţii. Rareori ei vor fi fericiţi dacă nu sunt angajaţi în dezbateri aprinse pe o temă extem de provocatoare.

Adesea, datorită concepţiei psihologice personale, nativii zilei de 24 noiembrie au o presimţire încă de la o vârstă mai fragedă. Ei consideră că sunt plămădiţi dintr-un alt aluat decât toţi ceilalţi. Poate să nu fie întotdeauna un sentiment prea plăcut pentru ei, deoarece ei doresc să fie acceptaţi de ceilalţi şi să facă parte din grupuri sociale. Într-adevăr, încercarea lor de a se simţi normali poate deveni una din priorităţile lor vitale, iar această dorinţă de a se integra îi face mult mai vulnerabili la influenţele negative.

Indiferent cât de mult doreşte un nativ al zilei de 24 noiembrie să ducă o viaţă lipsită de griji, el va fi îngrijorat datorită provocărilor interne sau externe. Acest lucru încurajează adesea dorinţa de a se distra. Pe de altă parte, ei au tendinţa de a căuta refugiu prin izolare sau posibil printr-un fel de oscilare între aceste două madalități de evadare. La un nivel mult mai profund, totuşi, succesul relaţiilor lor sociale este cel care le da încredere nativilor zilei de 24 noiembrie şi le conferă senzaţia că valorează ceva şi aparţin unui grup. Astfel, ei se conving că nu sunt chiar atât de diferiţi de toţi ceilalţi.

Nativii zilei de 24 noiembrie sunt persoane active şi amuzante – săritoare, perspicace şi în general pozitive când sunt implicate în viaţa din jurul lor. Destul de frecvent, nativii zilei de 24 noiembrie se vor înconjura de o armată (sau cel puţin de trupe temeinice) de prieteni care îi protejează şi îi apreciază. Ei vor organiza evenimente sociale, începând cu cinele amicale şi până la petrecerile înflăcărate. Să manace şi să bea cu prietenii este una din cele mai mari bucurii ale celor născuţi astăzi.

Persoanele născute pe 24 noiembrie care ajung să se accepte aşa cum sunt în realitate (şi acţionează în spiritul eliberării din această nevoie de conflict) îşi pot construi o viaţă productivă şi stabilă. În plus, ei pot considera că diferenţele dintre ei înşişi şi ceilalţi sunt punctele forte ce îi ajută să se încadreze într-un rol unic, foarte important pentru cariera lor.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 24 noiembrie”

Lasă un comentariu