ZIUA DE NAŞTERE 25 APRILIE

25 aprilie – ziua aspectului impunător

Persoanele născute pe 25 aprilie au o prezenţă fizică marcantă. Chiar dacă nu sunt persoane masive din punct de vedere al fizicului, atunci când intră într-o încăpere sunt, cu siguranţă, observaţi. Această calitate dinamică va fi întâlnită, de asemenea, şi în munca lor. Nimic nu este întâmplător la ei, nici măcar ideile, părerile sau reacţiile. De fapt, o mare parte a energiei şi-o consuma pentru a se stabiliza în viaţă, cât mai curând posibil.

Cei născuţi pe 25 aprilie sunt interesaţi de fapte şi nu de vorbe goale. Deşi au talentul de a se exprima, ei o vor face în modul cel mai simplu posibil. O parte a energiei şi-o consumă pentru a-şi elimina din vocabular expresiile vagi şi frazele pompoase. Încearcă întotdeauna să vorbească la obiect. Într-adevăr, uneori pot fi chiar necizelaţi. Cu toate acestea nativii îşi păstrează, într-o anumită măsură, şarmul care îi face atât de interesanţi pentru ceilalţi. În relaţiile personale, cei născuţi în această zi trebuie să fie atenţi să nu îşi asuprească partenerul său copiii. La locul de muncă, nu trebuie să atragă prea mult atenţia asupra lor. Multora din cei născuţi astăzi le place să călătorească. Oricât de scurt ar fi timpul pentru care sunt plecaţi, lipsa lor se va face repede simţită în familie sau în grupul social din care fac parte. Lipsa lor va apărea ca un gol în viaţa de zi cu zi. Prin urmare, au un puternic impact asupra celorlalţi, indiferent dacă sunt prezenţi au absenţi.

Pentru persoanele ascute pe 25 aprilie, cea mai mare încercare provine din domeniul evoluţiei personale şi spirituale. Nativii zilei reprezintă foarte bine conceptul de «aici şi acum » în tot ceea ce fac. De aceea, au teninta să neglijeze pregătirea necesară evoluţiei în viaţa cotidiană. Uneori, ei pot avea parte de un profesor sau ghid spiritual. Această persoană le va arăta valorile vieţii dincolo de planul material.

Cei născuţi pe 25 aprilie sunt atraşi spre experimente fizice solicitante. Deşi au o constituţie puternică, aceste experienţe le pot pune sănătatea în pericol. Nativii nu caută să intre în conflicte, însă ei sunt foarte curajoşi şi nu vor da înapoi atunci când este vorba despre o luptă. În general, vor câştiga pur şi simplu din cauza rezistenţei şi energiei de care dau dovadă. Nu este bine să îţi faci duşmani printre nativii acestei zile. Cei aflaţi în jurul nativilor ar trebui să facă eforturi să nu le iasă din gratii.

Pentru nativi nu este suficient să aibă o idee sau un plan, ei trebuie neapărat să le pună în aplicare. Acest lucru nu înseamnă că nu îi interesează anumite teorii sau că nu au din când în când câte o fantezie. Cu toate acestea, ei consideră că ideile sunt făcute pentru a fi puse în practică.

Cei născuţi pe 25 aprilie sunt realişti, suspicioşi şi au un pragmatism puternic. Din această cauză, îi dispreţuiesc pe falşii artişti, pe cei cu dulceaţă în vorbă şi pe cei care caută să-i impresioneze facand-i astfel să-şi piardă timpul. De aceea, nativii zilei îşi aleg prietenii şi asociaţii dintre oamenii profunzi. Cei cu care lucrează, de obicei pun cariera înaintea familei şi prietenilor. În schimb, sunt atenţi la resposabilitatile pe care le au aceştia şi le iau treptat asupra lor. Fiind foarte încăpăţânate, persoanele născute pe 25 aprilie întâmpina greutăţi atunci când trebuie să-i asculte pe ceilalţi, mai ales atunci când este vorba de proprii copii. Pentru ei, o mare problemă o reprezintă faptul că uneori nu pot accepta o anumită stare de lucruri. Propriile dorinţe sunt cele mai importante. Din această cauză, au tendinţa să dea la o parte tot ce le stă în cale.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu