Ziua de naștere 25 iunie

Ziua de naştere 25 iunie – ziua receptorului sensibil

Persoanele născute pe data de 25 iunie au o capacitate foarte rară de a-şi transpune visurile în realitate. Aceste persoane au succes pentru că sunt bune cunoscătoare ale mediului din care fac parte şi de asemenea cunosc foarte bine caracteristicile perioadei în care trăiesc. Nativii au un simţ deosebit care le spune dacă un lucru este posibil sau nu. Ei sunt într-o strânsă legătură cu oamenii şi evenimentele din jurul lor şi sunt capabili să recunoască toate oportunităţile care apar. Nativii pot avea parte de mari succese pe plan financiar dacă îşi vor pune în acţiune puterile empatice. Până să realizeze care le este potenţialul, aceşti nativi pot cunoaşte numeroase depresii din motive financiare sau pot suferi chiar din cauza sărăciei.

Uneori, în mod conştient sau inconştient, persoanele născute pe data de 25 iunie au pretenţia ca cei din jurul lor să aibă încredere în ele. Aceşti nativi au nevoie deosebită de acestă încredere pentru că ceea ce spun sau fac ei este un lucru de perspectivă, vizionar. Aceasta recunoaştere, venită din partea celorlalţi, este esenţială pentru încrederea în sine a persoanelor născute în această zi. Recunoaşterea este de asemenea importantă pentru munca şi creaţia nativilor. Suportul de bază pentru ei trebuie să vină din partea familiei. Datorită acestui ajutor se vor putea lansa şi afirma în carieră. Fără această încredere şi credinţă, persoanele născute pe data de 25 iunie îşi vor consuma energia până la epuizare sfârşind printr-un inevitabil colaps. În unele cazuri, nativii se vor consuma datorită pornirilor senzuale şi hedoniste.

Cei născuţi în această zi trebuie să fie atenţi şi să înveţe să filtreze impulsurile emoţionale venite din partea celorlalţi. Ei trebuie să fie atenţi pentru că sunt influenţabili şi aceste influenţe pot fi foarte bune, dar şi foarte rele. Unele influenţe au un impact atât de puternic asupra nativilor încât aceştia ajung să aibă falsa impresie că aceste păreri şi gânduri sunt de fapt şi de drept rodul gândirii lor. Treptat, nici măcar nu vor mai conştientiza existenţa şi influenţa unei surse exterioare. Aşadar, cultivarea obiectvităţii şi a discernământului este esenţială pentru bunăstarea psihologică a nativilor.

Persoanele născute pe data de 25 iunie se implică foarte mult într-o relaţie, manifestându-şi dragostea şi dorinţele sexuale. În mod normal însă, nativii îşi ţin ascunse sentimentele. În public, au tendinţa de a lansa critici acide şi de a-şi manifesta mânia şi negativismul. Uneori folosesc un limbaj agresiv. Fiind ştiute stările schimbătoare ale celor născuţi în această zi, ei trebuie să fie atenţi să nu devină dictatoriali prin încercarea de a impune şi celorlalţi punctul lor de vedere. Acest tip de comportament îi va îndepărta pe cei care au încredere în persoanele născute pe data de 25 inunie şi de care aceste persoane au atâta nevoie.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu