ZIUA DE NAȘTERE 27 SEPTEMBRIE

Ziua de naștere 27 septembrie – ziua eroului ambiguu

Persoanele născute pe data de 27 septembrie sunt atrase de latura enigmatică şi paradoxală a vieţii. La prima vedere par oameni deschişi şi destul de normali, dar la o abordare mai profundă se va observa că au foarte multe slăbiciuni.

De obicei, nativii acestei zile vor reacţiona normal în cele mai multe dintre situaţii. Deşi în ochii celorlalţi nimic nu va fi neobişnuit, nativii vor avea întotdeauna parte de îndoieli şi de nesiguranţă. Poate că se întâmplă astfel pentru că au prea multe pretenţii de la ei înşişi. Vor căuta perfecţiunea şi deseori au tendinţa de a poza în eroi sau în martiri. De-a lungul acestor căutări, s-ar putea să devină depresivi datorită faptului că nu vor putea atinge niciodată imposibilele obiective pe care le-au stabilit. Cei născuţi în această zi ar putea să îşi mai coboare standardele. De asemenea, ar putea să fie mai toleranţi cu defectele umane. Într-adevăr, în acest fel s-ar putea să fie mai fericiţi, dar mai puţin deosebiţi.

Eşecul şi succesul sunt două constante care alternează în viaţa nativilor acestei zile. Datorită faptului că se tem foarte tare de nereuşită şi datorită nesiguranţei legate de aptitudinile lor, nativii au mari şanse de succes. Din nefericire, nu sunt conduşi spre succes de dorinţa de a îl obţine ci de credinţa că îl merită. Vor fi mobilizaţi de gândul că nu au nici o altă opţiune. Din acest motiv, nu se poate spune că nativii sunt persoane ambiţioase. Totuşi, s-ar putea să pară că au această calitate

Deseori, nativii zilei de 27 septembrie au o viaţă emoţională liniştită. Acest lucru nu este o consecinţă a caracterului lor singuratic. Viaţa îi va aduce pur şi simplu în această situaţie. Sunt indivizi extrem de sensibili. Le place să lucreze în linişte, dar se vor regăsi deseori în compania unor oameni şi situaţii dure şi neiertătoare. În mod frecvent, vor avea sentimente confuze legate de carieră şi de drumul pe care l-au ales, indiferent de succesul pe care îl obţin. Crizele şi depresiile nu sunt un lucru deloc obişnuit pentru cei născuţi în această zi. În aceste perioade, nativii vor avea nevoie de sprijinul unui prieten bun, al unui membru al familiei sau al unui consilier care să le amintească de valorile umane. Vor avea nevoie să fie mai liniştiţi în legătură cu ei înşişi.

În general, cei născuţi în această zi sunt persoane multilaterale. Le place mult să exploreze toate aspectele muncii lor şi tot ceea ce este legat de ele. Prin natura lor, nativii ştiu să aprecieze un lucru şi le place să fie apreciaţi la rândul lor. Sunt oameni care muncesc destul de mult. De obicei, reactioneza bine sub presiune şi dau dovadă de calm profesional. De prea multe ori calmul de care dau dovadă în viaţa profesională le va afecta şi viaţa privată. Nativii acestei zile ar trebui să analizeze felul în care cariera le poate afecta caracterul.

Distribuie pe:

Un comentariu la „ZIUA DE NAȘTERE 27 SEPTEMBRIE”

  1. Foarte interesant sa afli atât de simplu și repede de fapt ce nu știi despre tine .Eduard ești un geniu pot spune și Suada la fel . Dumnezeu sa va binecuvânteze numai el face posibil ca voi sa ne luminati atât de simplu și atât de multă informație ca ni știm cum sa o preluam și parca vrem sa știm cât mai mult dar este extrem de prețioasa ..Multumim pentru tot ceea ce faceți și multumim pt răbdarea voastră de a ne explica multumim ..!

    Răspunde

Lasă un comentariu