Ziua de naștere 30 martie

30 martie – ziua viziunii ferme

Persoanele născute pe data de 30 martie sunt extraordinar de progresiste. Rareori se întâmplă să nu acorde importanța cuvenită efectului pe care îl au asupra celorlalţi. Din acest motiv, pot da naştere la antagonisme şi piedici care stau în calea drumului către succes. În efortuirle lor de a îndeplini anumite ţeluri personale sau sociale, nativii pot înregistra uneori eşecuri, dar rămân la fel de neînfricaţi. În cele din urmă, această hotărâre le va aduce succes, deşi recunoaşterea o vor obţine mai târziu în viaţă sau chiar postum. Cei născuţi în această zi sunt preocupaţi de imaginea lor pentru că iau foarte în serios părerea celorlalţi despre ei. Acest lucru se observa foarte bine atunci când nu sunt apreciaţi. Ei îşi manifesta deschis consternarea şi durerea. Cu toate acestea, nereuşitele nu fac decât le sporească hotărârea.

Datorită faptului că nativii fac lucrurile doar aşa cum vor ei, se descurcă cel mai bine în calitate de angajatori proprii sau lucrând singuri. Că angajaţi, ei sunt predispuşi la conflicte cu şefii sau colegii de muncă. Dacă au libertatea de a-şi urma propriul vis, aceste conflicte pot fi evitate. Le este foarte greu să împărtăşească visul altcuiva deoarece mintea lor are un singur sens, iar energia este de obicei orientată doar într-o singură direcţie.

Persoanele născute în ziua de 30 martie sunt foarte puternice. Le este foarte greu să se relaxeze şi îi pot epuiza pe cei din jur cu energia lor nestăvilită. De asemenea, nativii acestei zile pot genera dificultăţi emoţionale din cauza perspectivei lor copilăreşti şi adesea naive asupra lucrurilor. Cel mai adesea, sunt indivizi autodidacţi, iar educaţia tradiţională reuşeşte rareori să le transmită ceva. Din fericire, au un punct de vedere foarte clar asupra a ceea ce îşi doresc şi au inspiraţia necesară de a stăpâni orice abilitate tehnică cerută pentru realizarea muncii.

Pentru nativi nu este important să aibă o mulţime de prieteni. Atunci când ajung să aibă succes, fac faţă cu greu contactului social aferent. Uneori tânjesc după intimitatea pe care o aveau înainte să devină cunoscuţi şi chiar ajung să regrete realizările lor. Totuşi, în cele din urmă, nu au altă alternativă decât să îşi urmeze drumul interior. În cazuri extreme, nativii sunt atât de absorbiţi de activităţile desfăşurate încât aproape că se identifică cu ele.

În relaţiile cu ceilalţi, nativii zilei de 30 martie pot fi extrem de exigenţi. Persoanele implicate în relaţii cu nativii trebuie să fie pregătiţi pentru aproape orice. Este într-adevăr foarte greu pentru cineva să poată face faţă energiei unei persoane născute pe 30 martie. Probabil că cel mai bun partener pentru ei este o persoană puternică, dar fără prea multe pretenţii, cineva care să poată apela la imaginaţia lor. Un astfel de partener trebuie să fie şi puţin neobişnuit, chiar unic, pentru a-i menţine interesul în timp. Mai mult, există posibilitatea ca nativii să nu poată face faţă întotdeauna succesului de care se bucura partenerul. În acest caz, ei vor fi predispuşi să-şi proiecteze propriile dorinţe asupra partenerului.

Deşi cei născuţi pe data de 30 martie sunt foarte complecşi din punct de vedere emoţional, ei sunt loiali în felul lor şi de obicei fac tot ce le stă în putinţă să reziste alături de familiile şi prietenii lor, cel puţin în măsura în care personalitatea lor plină de hotărâre le-o permite.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu