Ziua de naștere 31 iulie

Ziua de naștere 31 iulie – ziua umanistului

Indivizii născuți în ziua de 31 iulie acordă un interes special față de ceea ce înseamnă să fii o ființă omenească; îi preocupă întrebările filosofice și morale legate de natura omenescului, mai ales în privința aspectelor neobișnuite și anormale. Ca atare, nu ignoră nimic din ceea ce privește comportamentul uman și rareori va exista un subiect atât de tulburător încât să nu poată fi discutat și examinat.

Istoriile despre persecuție, tiranie și tortură îi pot fascina, alături de cele care implică sfinți, martiri și alte personaje de o înaltă spiritualitate, precum și actele lor de bunătate și curaj. Asta nu înseamnă că îi intereesează exclusiv oamenii excepționali; dimpotrivă sunt de asemenea absorbiți de viața de zi cu zi, de obiceiurile și tradițiile omenești.

Au o mare nevoie de a împărtăși, de a comunica lucrurile pe care le-au aflat. Adesea, cei mai introvertiți își consemnează gândurile în scris sau artă, mai cu seamă desen și pictură.

Majoritatea pun mai presus de orice munca pe care o efectuează, ceea ce poate, de multe ori, să nemulțumească familia sau prietenii. În calitte de membri ai familiei, sunt adesea subiecte de controverse și obiecte ale criticilor. Tocmai din acest motiv, unii pot alege chiar să trăiască singuri; aparent sunt prea ocupați de omenire în general, ca să mai aibă timp pentru interacțiuni personale.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 31 iulie”

  1. da stiu scrie o mulțime de ciudățenii mda, asa sunt și eu fiindcă m-am născut pe 31 iulie ma cunosc și sunt ma introvertit de fel gen închisă timida ceva de gen în general vorbesc prea puțin sau sunt mai rușinoasă dar totuși vorbesc puțin și cu miez sunt cuminte sensibila impulsiva sincera și îmi place sa ascult muzica sa citesc cărți mda…

    Răspunde

Lasă un comentariu