Ziua de naștere 31 octombrie

31 octombrie – ziua atenţiei

Nativii acestei zile se mândresc cu faptul că sunt observatori meticuloşi şi adepţi ai detaliului. Au capacitatea de a-şi concentra şi direcţiona foarte bine energia. Din acest motiv, vor putea să treacă peste obstacolele apărute în drumul lor. Această calitate îi transformă în adversari redutabili. În orice caz, nativii nu sunt în general exagerat de agresivi. De fapt, ar putea afişa un exterior dulce şi chiar delicat, imagine care va mai atenua din latura lor dură. Atunci când sunt implicaţi într-o relaţie, sunt atenţi şi protectori cu partenerii lor.

Sub imaginea lor publică, nativii de ambele sexe ascund un fel de războinici care folosesc armele mintale. Acest aspect al caracterului lor îi poate conduce uneori spre multe necazuri. În unele situaţii, s-ar putea spune nativii urmăreau de fapt chiar necazurile, dar desigur că acesta nu va fi şi punctul lor de vedere. Ei afirmă că vor ataca numai dacă vor fi provocaţi. De fapt, cei născuţi în această zi s-ar putea să aibă probleme din acest motiv. Ei sunt prea îngăduitori cu reacţiile deplasate ale celorlalţi. Cu alte cuvinte, deseori sunt prea buni şi ajung să regrete această atitudine, mai ales atunci când sunt dezamăgiţi sau când nu sunt apreciaţi. Astfel, vor putea ajunge la depresii nervoase. De fapt, depresiile nu sunt altceva decât supărări care nu sunt exeriorizate şi care sunt păstrate în interior.

Lupta, indiferent dacă este fizică sau spirituală, reprezintă o parte esenţială a vieţii nativilor. Razboincul intelectual este cel care preferă provocările făcute de situaţiile mai deosebite. Pentru a obţine ceea ce îşi doresc, sunt capabili să îşi îngrădească anumite laturi ale presonalitatii, să se priveze de anumite nevoi (inculusiv lipsa mâncării, a băuturii şi a somnului) şi chiar să accepte durerea fizică. Persoanele născute pe data de 31 octombrie se mândresc cu capacitatea lor de a renunţa la confort şi la lux. De asemenea, se mândresc cu puterea care îi ajută să facă faţă situaţiilor surprinzătoare şi periculoase care apar instantaneu. Instruirea şi antrenamentul psihic sunt cheile pentru dezvoltarea şi evoluţia personalităţii nativilor.

Cei născuţi în această zi nu renunţa uşor la ceea ce au câştigat. Partea critică a minţii lor este foarte dezvoltată şi ascuţită. Întotdeauna vor demasca falsurile şi nesiguranţă. Nativii adoră să facă munca de cercetare. Deseori, vor fi chiar detectivi sau vor lucra în cercetare. S-ar putea să fie atraşi de riscuri, dar le vor calcula bine înainte să acţioneze. Din acest motiv, nu se poate spune că sunt aventurieri nesăbuiţi. Sunt predispuşi la tot felul de accidente. În situaţiile în care îşi doresc foarte mult să realizeze ceva, ar putea fi pur şi simplu victimele neşansei. Când vor întâmpina asemenea greutăţi, vor da dovadă de o hotărâre şi încăpăţânare ieşite din comun. Vor încerca să îşi schimbe şansele şi să întoarcă norocul în favoarea lor. În cele din urmă vor reuşi.

Persoanele născute în această zi nu trebuie să permită lucrurilor mici să le enerveze şi să le afecteze. Cheia pentru a deţine controlul asupra puterilor lor este stăpânirea de sine. Dacă nu vor reuşi să facă acest lucru, să îşi controleze personalitatea, vor deveni confuze. Deci, vor ajunge să fie vulnerabile în situaţiile de criză. Nativii vor încerca să facă tot ceea ce le va sta în puteri pentru a ajuta o idee sau o persoană în care vor avea speranţe. În orice caz, ar trebui să înveţe cum să reacţioneze atunci când sunt respinşi şi atunci când sunt dezamăgiţi din punct de vedere emoţional. Principiul lor de viaţă este ilustrat de afirmaţia: „calitatea este mai importantă decât cantitatea”. Din acest motiv, ar putea da uneori impresia că sunt pasivi şi că în plus dau dovadă şi de lipsa hotărârii şi a ambiţiei. Alte motive pentru care ar putea da acesta impresie ar fi simţul lor restrictiv şi dorinţa de a nu atrage atenţia într-un mod nepotrivit sau nedorit.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu