Ziua de naștere 4 august

 Ziua de naştere 4 august – ziua luminii călăuzitoare

Nativii zilei de 4 august sunt adesea lumina călăuzitoare a unui grup social, a unei mişcări politice sau a familiei căreia aparţin. Chiar dacă nu au întotdeauna rolul de lideri ei trebuie să ocupe neapărat poziţia principală. Într-adevăr, ei îşi fac simţită influenţa şi filosofia cunoscută tuturor celor cu care se asociază. Adesea, ei sunt folositori grupului având un rol simbolic, în sensul larg al cuvântului, deoarece ei sunt capabili să reprezinte perfect aspiraţiile acestui grup şi să întruchipeze idealurile sale în apariţiile externe sau în stilul de viaţă.

Pentru nativii zilei de 4 august, ce sunt neliniştiţi şi activi, este foarte importnant să fie capabili să îşi continue propriul drum. Destul de des, ei se aprind foarte uşor şi devin oarecum irascibili când există persoane ce le opun rezistenţă. Datorită acestor trăsături, cât şi tendinţei de a fi revoltaţi împotriva sistemelor bine stabilite, ei pot rămâne pionii principali ai grupului doar pentru o perioadă limitată de timp, doar dacă acest curs revoluţionar al lucrurilor şi acest tip de activitate nu este manifestat de întregul grup din care fac parte! Fiind foarte încăpăţânaţi şi de neînduplecat, ei vor face tot ce le stă în putere să se impună într-o poziţie în care ei sunt liberi să exprime, dar şi să facă ceea ce vor.

Nativii zilei de 4 august sunt isteţi, inteligenţi şi este posibil ca din copilărie să-şi dezvolte o anumită tehnică de a evita pedepsele şi cenzurile, tehnică pe care o vor folosi foarte bine în calitate de adulţi. Rareori sunt descoperiţi, fiind liberi să se desfăşoare, să-şi răspândească ideile şi idealurile celor din jurul lor, lucru de o importanţă majoră pentru ei. Ei pot suferi enorm atunci când sunt ignoraţi de cei apropiaţi.

Adesea, nativii zilei de 4 august cauta să îşi exercite influenţa prin prezenţa lor fizică, ce poate întruchipa orice, începând cu manifestarea unui stil excesiv până la unul extrem de conservator. Acest lucru depinde de impresia pe care aceştia doresc să o facă celor din jur în momentul respectiv. Cei născuţi astăzi sunt experţi în evaluarea mediului înconjurător. Ei nu pierd nimic din ceea ce se întâmplă în jurul lor şi în general răspund rapid datorită mentalităţii lor hotărâte, dacă nu chiar impulsive. Totuşi, tendinţa lor de a se considera persoane lipsite de vulnerabilitate, îi poate duce în situaţii periculoase şi delicate.

Dacă pot menţine un echilibru preţios, nativii zilei de 4 august vor avea o putere formidabilă de a lua decizii. Totuşi, ei vor cauza mari inconveniente şi de obicei vor face acest lucru şi lor înşişi, dar şi idealurilor pe care ei le servesc. Ei trebuie să îşi aducă aminte să acţioneze într-o manieră responsabilă devreme ce mulţi oameni pot depinde de ei.

Cum timpul trece, nativii zilei de 4 august pot învăţa să canalizeze rebeliunea lor într-o direcţie mult mai constructivă. Cum ei înşişi îmbătrânesc, este mult mai probabil că ei să acumuleze un pic mai mult respect pentru cei mai în vârstă, decât au avut în tinereţe. Învăţând să accepte înaintarea în vârstă cu demnitate şi graţie este poate cea mai provocatoare lecţie pe care ei trebuie să şi-o însuşească. Mulţi dintre cei născuţi pe 4 august afişează o dragoste pronunţată pentru natură şi sunt adepţi ai activităţilor în aer liber. Acestea devin mult mai accentuate cu cât aceştia înaintează în vârstă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu