Ziua de naștere 5 decembrie

5 decembrie – ziua încrederii

Cei născuţi pe 5 decembrie sunt extrem de încrezători în abilitatea lor de a finaliza ceea ce au început. Uneori această încredere este justificată, dar alteori nu este. Nativii acestei zile sunt într-adevăr capabili de mari lovituri, dar în acelaşi timp sunt capabili să și eşueze. Eşecul intervine în general datorită concepţiei lor ireale, a faptului că vor prefera să vadă totul în roz, decât să facă eforturi susţinute pentru a preveni eventualul eşec. Astfel, ei trebuie să recunoască că nu prin efortul unei singure persoane se ajunge la finalizarea unui obiectiv, ci prin planificare şi studiu temeinic al şanselor de reuşită a respectivelor eforturi.

Nativii zilei de 5 decembrie au tendinţa de a fi activi şi dinamici. Ei sunt adesea intens concentraţi şi foarte atenţi la ceea ce experimentează la un moment dat. În acelaşi timp, ei vor fi dornici să împărtășescă asemenea experienţe cu ceilalţi. Într-adevăr, ei pot fi surprinşi când cei apropiaţi nu le împărtăşesc părerile. Desigur, în momentul în care nativii zilei de 5 decembrie se maturizează, ei devin mult mai toleranţi şi mai respectuoşi în ceea ce priveşte intimitatea celorlalţi. Însă, acest lucru trebuie să fie împărtăşit intens şi de celelalte persoane.

Manifestând încredere, nativii zilei de 5 decembrie cu siguranţă vor avea multe avantaje. Cei născuţi astăzi sunt relativ eliberaţi de multe griji şi îndoieli care îi preocupă pe ceilalţi. Totuşi, ei trebuie să conștientizeze acele dificultăţi, dacă ele există într-adevăr. Acest lucru le este necesar deoarece destul de des se vor asigura pe ei înşişi ca totul merge bine chiar şi atunci când nu merge de fapt. Barometrul lor ar trebui să fie rezultatele şi răspunsurile pe care le primesc de la prieteni, asociaţi, cunoştinţe şi chiar rivali sau concurenţi. În principiu, ei trebuie să înveţe că ceea ce spun şi ce gândesc ceilalţi are importanţă.

Deoarece nativii zilei de 5 decembrie sunt genul de persoane active, ei vor evita să amâne acţiunea şi vor lăsa lucrurile să meargă pe făgaşul lor. Deşi o astfel de atitudine este în general pozitivă şi le face viaţa mai puţin complicată, se pot implica şi în lucruri care ar trebui lăsate aşa cum sunt. Astfel, pentru cei născuţi astăzi, judecată şi conştiinţă de sine sunt cheia succesului. Este imperativ ca nativi zilei de 5 decembrie să aibă o idee extrem de realistă şi fermă referitor la rolul lor în viaţă şi la obiectivele urmărite. Până în respectivul moment, ei sunt apţi să se menţină pe linia de plutire şi, în ciuda optimismului lor, ei vor fi mai degrabă descurajaţi. De fapt, eşecurile repetate pot fi un reper ferm, dar de nepreţuit pentru realizările care formează temelia experienţei lor.

Când nativii zilei de 5 decembrie ajung să recunoască natura nesiguranţei, ei vor admite puterea soartei şi mai presus de toate vor dezvolta un anumit sentiment pentru ironia inerentă a condiţiei umane. Astfel, ei vor pune baze solide şi de încredere pentru viitoarele acţiuni.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu