Ziua de naștere 5 septembrie

Ziua de naștere 5 septembrie – ziua regatului imaginar

Celor născuţi pe 5 septembrie le place să-şi folosească minţile agere şi active pentru a ticlui cele mai imaginare şi mai romantice planuri şi de a pune în practică noţiuni ideale. Din nefericire, însă, ei pot fi extrem de nerealişti în privinţa aprecierii succesului pe care îl obţin. Predispuşi la o indulgenţă şi o mândrie excesivă, ei pot pierde legătura cu realitatea şi în consecinţă pot fi afectaţi de diferite situaţii atunci când se aşteaptă mai puţin.

Din tendinţa permanentă şi exagerată de auto apărare, o parte dintre nativii zilei de 5 septembrie acţionează uneori împotriva lor înşişi. Ei se pot lăsa dominaţi de ego-urile lor şi se pot îngropa în ceea ce întreprind. În consecinţă, pierd din vedere ceea ce simt ceilalţi sau ceea ce gândesc despre ei.

Pe de altă parte, nativii zilei de 5 septembrie sunt capabili de tot felul de fantezii minunate. Deşi vieţile lor personale pot părea destul de obişnuite, ei încearcă să strângă în jurul lor lucruri şi persoane cu adevărat incredibile. Astfel, ei se pot simţi ca nişte regi sau regine într-un palat din poveşti. Această lume magică pe care şi-o crează poate însemna extrem de mult pentru ei. Din nefericire, valorile lor umane persoanle se pot pierde în acest labirint. Din când în când, se pare că nimeni nu ştie cum este în realitae un nativ al zilei de 5 septembrie, în afara acestor imagini romantice pe care şi le-au creat. Acest lucru este valabil în cazul majorităţii nativilor zilei de 5 septembrie.

Este totuşi evident că ei fac distincţie între realitate şi fantezie, mai ales dacă intenţionează să evolueze pe plan psihologic şi spiritual. Totuşi, ar fi preferabil să investească mai mult în ei înşişi şi să să se gândească serios la starea vieţilor lor. Poate fi dureros pentru ei faptul că trebuie să renunţe la ceea ce sunt şi să devină mult mai realişti.

Nativii zilei de 5 septembrie îşi pot face prieteni cu care să vor distra şi se vor simţi bine. Deşi au şi o latură extrem de serioasă, distracţia este foarte importantă pentru ei. Au tendinţa de a face orice cu mult entuziasm. Ei sunt adesea înzestraţi cu o natură destul de darnică şi grijulie, dar uneori se pot retrage dintr-o relaţie sentimentală fără nici un avertisment. Astfel, motivaţiile lor pot fi adesea înţelese greşit. Una dintre criticile aduse nativilor zilei de 5 septembrie este că ei se asociază numai cu anumit tip de indivizi, doar pentru că la un moment dat le-au părut atrăgători. În realitate, doar nativii mai puţin evoluaţi sunt atât de superficiali.

Majoritatea nativilor zilei de 5 septembrie sunt inocenţi şi copilăroşi şi de aceea sunt atraşi de cei ce vor manifesta grijă faţă de ei şi le vor oferi o prietenie adevărată.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu