Ziua de naștere 6 august

Ziua de naştere 6 august – ziua întâmplărilor unice

Persoanele născute pe 6 august au o mare slăbiciune pentru experimente. Sunt atrase de întâmplări unice sau extraordinare. Acordă foarte multă atenţie evenimentelor de genul celor care au loc o dată în viaţă, celor care par imposibile sau inexplicabile şi evenimentelor ce par a avea o sursă divină. Poate că, nativii zilei de 6 august sunt chiar ei cei care provoacă aceste evenimente. Poate că sunt martori întâmplători ai unor astfel de fapte. Evenimentele deosebite îşi vor păstra importanţa în ochii celor născuţi în această zi indiferent dacă au luat parte în mod direct la ele sau dacă doar au citit sau scris despre ele. În orice caz, ceea ce îi interesează pe ei în mod special este contactul spiritual sau direct cu experienţă. Descoperirile personale referitoare la un subiect de mult uitat sau neabordat anterior îi atrag ca un magnet.

Viaţa obişnuită nu prezintă o importanţă prea mare pentru nativii zilei de 6 august. Ei se plictisesc foarte repede de cotidian. Există posibilitatea să fie prinşi în preocupări obişnuite şi să nu aibă o situaţie familială extraordinară. În acest caz, apare pericolul ca nativii să se retragă într-o lume fantastică, lume ce le va satisface dorinţele. De asemenea, există posibilitatea ca după mulţi ani de frustrări şi temeri, cei născuţi în această zi să se hotărască să îşi părăsească stabilitatea şi să înceapă căutarea unor noi orizonturi. După ce vor face asemenea schimbări dramatice, persoanele născute în această zi s-ar putea să realizeze că viaţa liniştită nu este potrivită pentru ele. Unele dintre persoanele născute pe data de 6 august s-ar putea să simtă un sentiment de regret pentru că nu au făcut descoperirile mai devreme.

Doar cea mai stabilă şi evoluată persoană născută în această zi va reuşi să îşi integreze dragostea pentru unic şi neobişnuit în viaţa zilnică. De obicei, cei care reuşesc sunt firi creative, cărora le place să se ocupe de subiecte strâns legate de întâmplări singulare şi neobişnuite. Unii dintre nativii zilei de 6 august s-ar putea să fie înzestraţi cu darul de a îmbina fantasticul cu realitatea şi de a împărtăşi o asemenea viziune neobişnuită şi celorlalţi.

Depăşirea graniţelor experienţelor obişnuite (sau cel puţin extinderea lor) are o importanţă deosebită pentru nativii zilei de 6 august. Atitudinea aceasta le va permite să aibă o abordare mai intensă a vieţii. Într-adevăr, stilul lor de viaţa poate fi dificil de acceptat pentru cei din jurul lor. Această atitudine venită din partea celorlalţi se poate să nu se manifeste. Se va întâmpla astfel, în cazul în care partenerii nativilor vor avea aceleaşi interese şi preocupări ca şi ei. Persoanele născute pe data de 6 august vor face schimbări atât de rapide în viaţa lor, încât aceste schimbări îi vor afecta pe colegi, pe membrii familiei şi pe prieteni. Oamenii din jurul nativilor vor putea să facă faţă schimbărilor cu mare greutate.

Nativii acestei zile simt o mare nevoie de a primi dragoste. Pentru ei nu contează dacă o primesc sub forma senzuala sau sexuală. Persoanele născute pe data de 6 august pot avea parte de mari dezamăgiri în ceea ce priveşte găsirea partenerului perfect sau a relaţiei ideale. Aceste persoane sunt prieteni şi părinţi de încredere, în felul lor propriu. De cele mai multe ori îşi iau foarte în serios responsabilităţile. Cu toate acestea, deseori sunt incapabili să le ducă la bun sfârşit pentru a-i mulţumi pe cei dragi. Incapacitatea aceasta este datorată cerinţelor pe care le are stilul de viaţă al nativilor.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 6 august”

  1. Sunt din 6 august ..e adevărat…nu nimik stabil îmi plac experiențe noi…sunt creativa .. îmi plac challenge uri…sunt artistă pictor, vreau să public cărți de mâncare ,,horror, glume… aș vrea să cânt, să fiu actor, chef in the kitchen….nu sunt mamă, nu sunt soție, sunt fire independenta… îmi place viața

    Răspunde

Lasă un comentariu