Ziua de naștere 6 ianuarie

6 ianuarie – ziua autentificării

Autentificarea este tema centrală în vieţile nativior zilei de 6 ianuarie. Ei vor explora sau îşi vor demonstra atât lor înşişi, cât şi celorlalţi adevărul în anumite situaţii date, fie că este vorba de latura metafizică sau cea pragmatică. Dorinţa lor de a realiza ceva în viaţă se poate manifesta în multe feluri. Ei vor pleca de la speculaţiile filozofice ajungând până la căutarea temeinică a celei mai bune căi pe care o pot urma în viaţă.

Chiar şi nativii orientaţi mai mult spre latura materială cred de obicei într-o divinitate, în natură, în spiritul universal sau în suflet. Pentru ei, doar existenţa fizică poate fi dovada minunilor făcute de o forţă universală. Cei mai spirituali dintre nativii zilei de 6 ianuarie cauta să întruchipeze intangibilul în existenţa lor de zi cu zi prin devotament, dragoste, datorie şi sacrificiu. Ei sunt interesaţi de manifestarea fizică a spiritului. De obicei, interesul pentru lume nu este tehnic ci filozofic sau poetic. Deşi tind să fie inivizi extrem de subiectivi, ei vor exprima gânduri îndrăzneţe cu o mare claritate, astfel încât ceilalţi să poată înţelege. Aşadar, indiferent de profesie, ei sunt adesea profesori, în adevăratul sens al cuvântului.

Indivizi extrem de curajoşi, cei născuţi în această zi nu se dau în lături când trebuie să înfrunte pericolul. Ei recunosc puterea forţelor întunecate, dar în acelaşi timp pot emana o inocentă şi o lumină ce domoleşte inimile împietrite. Ei vor câştiga în lupta cu scepticii absoluţi. În calitate de adevăraţi suporteri, viziunea lor interioară rămâne de neclintit chiar şi când trec prin cele mai dure încercări. Aceasta nu este doar o credinţă a lor înşişi, ci o credinţă în puterile superioare ce îi domina de obicei.

Pentru nativii zilei de 6 ianuarie pot apărea mai multe dificultăţi în cursul explorărilor lor. Este posibil ca cel mai evident să fie faptul că ei vor vedea întruchiparea ideilor lor peste tot. Ei vor ajunge până în punctul în care vor simţi nevoia de a fi urmaţi, veneraţi, chiar adoraţi pentru că au adus celorlalţi “lumina”. În final, ei vor deveni prea solicitanţi pentru persoanele care preferă să abordeze viaţa într-o modalitate mult mai obişnuită, care nu au nevoie să fie “învăţaţi” sau să fie supuşi unui proces constant de verificare.

Orice s-ar spune despre nativii acestei zile, reacţiile lor sunt reale şi opiniile lor sunt oneste. Ceilalţi pot considera că nativii nu sunt foarte bine ancoraţi în realitate şi uneori îi vor respinge. În principiu, ei nu se schimbă din acest punct de vedere nici măcar atunci când ajung la maturitate. Totuşi, prin menţinerea unei atitudini copilăreşti, ei sunt adesea cu câţiva paşi înaintea criticii negative. Nativii îşi vor face timp să găsească, prin experienţă său studiu, lucrul care li se potriveşte cel mai bine şi i se vor dedica în viaţă.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu